Neurológ MUDr. Haring

reni111
28. júl 2016

Ahojte, má niekto osobnú skúsenost s doktorom Haringom - neurologom v Piestanoch? Bol mi doporučený ako dobrý odborník, no vraj sa u neho všetko hradí...na nete nikde neviem najst nejaký cenník a kedže to nemám k nemu blízko , hladam nejaké info čo by ma čakalo..nasla som iba jedno tel číslo - zatial nikto neberie telefon, zrejme dovolenka..dakujem za každú informáciu

reni111
autor
8. aug 2016

Naozaj nikto?:(

jaruska6
11. sep 2017

@reni111 Ahoj podarilo sa ti dostať k MUDr. Haringovi?Ďakujem za info.

reni111
autor
11. sep 2017

veruže nie..potom som to vzdala

jaruska6
11. sep 2017

@reni111 Ďakujem, chodila si k niekomu v PN?Príp.vies odporučiť?

reni111
autor
12. sep 2017

Jaruska, potom som to vzala do vlastných rúk - sla som do madarska , kde som si zaplatila magn rezonaciu aby som vedela svoj aktuálny stav, a potom som to zacala riesit s cvicením a GUNA injekciami, masaze ...nehovorím ze ma chrbát nebolieva ,ale je to lepsie , hlavne to natiahnutie svalov mi pomáha..uz to behanie po lekároch ma prestalo bavit..ked je nieco velmi akutne, tak mi prvu pomoc da aj moja obvodna a zijem dalej..

jaruska6
18. sep 2017

@reni111 Dakujem za info,tak mne sa po komunikacii s p.doktorom podarilo porozpravat a tento tyzden v stredu k nemu idem, tak dufam,ze to dobre dopadne.Tiez som to zobrala do vlastnych ruk a vzhladom na to, ze ordinuje len 50km od miesta mojho bydliska.Uz cennik ani neriesim,len aby som sa zbavila problemov s chrbticou🙏😉

reni111
autor
22. sep 2017

@jaruska6 super, držím palce, budem rada ak potom napíšeš čo a ako..

jaruska6
22. sep 2017

@reni111 Vysetrtril ma,napravil chrbát a budúci týždeň mám prísť opäť,tak uvidíme aký bude efekt ,zatiaľ to boli ako fras....

reni111
autor
23. sep 2017

@jaruska6 ejha, a akým sposobom naprával chrbát??? aj to bolelo?

jaruska6
23. sep 2017

Neviem ako ti to vysvetliť,proste vedel kde čo zatlačiť, v akej polohe,tak uvidíme aký to bude mať efekt😉

reni111
autor
10. apr 2018

@jaruska6 ahoj, prepáč

reni111
autor
10. apr 2018

@jaruska6 ahoj, rada by som vedela ako si na tom, od času keď si bola u toho doktora heringa... Pomohlo ti to? Dúfam že áno, budem rada ak napíšeš ako sa máš... Reni

jaruska6
10. apr 2018

Mám sa lepšie ale doktora hodnotím ako nič moc, bohužiaľ.Vysetrenia dookola to isté a raz 50€, druhý 30€, opäť to isté 45€,žiadne CT,ani magnetická rezonancia,ani staršie výsledky si nepozrel,😣😑

reni111
autor
11. apr 2018

@jaruska6 ach jaj, takže si teda moc nepochodila..ale pozitívne je ze sa mas lepsie..aje ked nie vdaka nemu..ja uz som to s lekarmi vzdala..vsade cvakas a výsledky ziadne..

jaruska6
11. apr 2018

@reni111 Presne tak.Dobre je slabé slovo.Kazdy deň cvičím,bola som v kúpeľoch...