Ahojte, má niekto osobnú skúsenost s doktorom Haringom - neurologom v Piestanoch? Bol mi doporučený ako dobrý odborník, no vraj sa u neho všetko hradí...na nete nikde neviem najst nejaký cenník a kedže to nemám k nemu blízko , hladam nejaké info čo by ma čakalo..nasla som iba jedno tel číslo - zatial nikto neberie telefon, zrejme dovolenka..dakujem za každú informáciu
veruže nie..potom som to vzdala
Jaruska, potom som to vzala do vlastných rúk - sla som do madarska , kde som si zaplatila magn rezonaciu aby som vedela svoj aktuálny stav, a potom som to zacala riesit s cvicením a GUNA injekciami, masaze ...nehovorím ze ma chrbát nebolieva ,ale je to lepsie , hlavne to natiahnutie svalov mi pomáha..uz to behanie po lekároch ma prestalo bavit..ked je nieco velmi akutne, tak mi prvu pomoc da aj moja obvodna a zijem dalej..
@reni111 Dakujem za info,tak mne sa po komunikacii s p.doktorom podarilo porozpravat a tento tyzden v stredu k nemu idem, tak dufam,ze to dobre dopadne.Tiez som to zobrala do vlastnych ruk a vzhladom na to, ze ordinuje len 50km od miesta mojho bydliska.Uz cennik ani neriesim,len aby som sa zbavila problemov s chrbticou🙏😉
Neviem ako ti to vysvetliť,proste vedel kde čo zatlačiť, v akej polohe,tak uvidíme aký to bude mať efekt😉
Mám sa lepšie ale doktora hodnotím ako nič moc, bohužiaľ.Vysetrenia dookola to isté a raz 50€, druhý 30€, opäť to isté 45€,žiadne CT,ani magnetická rezonancia,ani staršie výsledky si nepozrel,😣😑
Naozaj nikto?:(