Neurol na ukľudnenie

13. máj 2021

Ahojte, zistili mi tetaniu a predpísali mi neurol na ukľudnenie. Ten mi však spôsobuje halucinácie a psycho stavy, tak mi ho vysadili a lekár odporučil nájsť niečo na prírodnej báze. Viete o niečom čo spôsobuje úľavu a ukľudnenie? Najlepšie niečo čo sa dá použiť hocikde (teda nie čaj alebo podobne) , skôr mám namysli nejaké prirodzene tabletky (ak také su vôbec) , olejčeky popod nos, niečo žuvacie alebo čokoľvek čo môžem použiť v tom momente a má taký účinok. Vopred ďakujem

nafka0483
13. máj 2021

Persen - to su nejake bylinkove preparaty na upokojenie.

ivanizna
13. máj 2021

Sedatif PC je výborný

gelifil
13. máj 2021

cbd

gelifil
13. máj 2021

to je olej, teda kvapky

mama004
13. máj 2021

CBD

kkovacovak
13. máj 2021

Hlavne sa upokojiť a naučiť sa s tým žiť. Nič iné nepomôže natrvalo. Treba sa zamyslieť prečo tetania vznikla a prečo sa stále prejavuje. Treba sa naučiť zvládať stavy a ovládať ich. Nie aby ovládali oni vás. Veľa magne b6, dýchanie do sáčku atď. Vždy sa snažiť odviesť pozornosť, nesústrediť sa na to. Časom to príde. Chce to trpezlivosť a silu. Držím palce 😉

kiwi3
13. máj 2021

joga a dychacie techniky

oliviakatka
13. máj 2021

Pokiaľ viem, tetania pramení z nedostatku minerálov v tele (magnezium a kalcium), skús ich suplementovať. Najnovši 'boom' je lipozomálna forma, ktorá zaisťuje až 98% vstrebateľnosť.

tmavovlaskakatka
13. máj 2021

Rozchodnica ružová - tinktúra, mne dosť pomohla.

lucia147852
13. máj 2021

Naucit sa to kontrolovať dychuvymi cvičeniami ideál. Doplniť magnezium, vapnik, zinok, zmeniť životný štýl. Z liekov persen, anxiolan, sedatif...

rene007
13. máj 2021

Schultzov autogénny tréning, tabletky niesu riešenie, iba tlmia príznaky

juliet86
13. máj 2021

mozes skusit aj menej hard core tabletky napr guajacuran aj 2 naraz je bez predpisu. pripadne protazin je na predpis

irusa
13. máj 2021

Mne dnes kardiologicka odporučila tieto

puszomuszo
13. máj 2021

Ja by som vam mohla poslat link na ten produkt co sa mi osvedcilo , kludne mi napiste. a mozte si to popozerat

ss1908
13. máj 2021

kratom