Ahojte, zistili mi tetaniu a predpísali mi neurol na ukľudnenie. Ten mi však spôsobuje halucinácie a psycho stavy, tak mi ho vysadili a lekár odporučil nájsť niečo na prírodnej báze. Viete o niečom čo spôsobuje úľavu a ukľudnenie? Najlepšie niečo čo sa dá použiť hocikde (teda nie čaj alebo podobne) , skôr mám namysli nejaké prirodzene tabletky (ak také su vôbec) , olejčeky popod nos, niečo žuvacie alebo čokoľvek čo môžem použiť v tom momente a má taký účinok. Vopred ďakujem
Sedatif PC je výborný
cbd
to je olej, teda kvapky
CBD
Hlavne sa upokojiť a naučiť sa s tým žiť. Nič iné nepomôže natrvalo. Treba sa zamyslieť prečo tetania vznikla a prečo sa stále prejavuje. Treba sa naučiť zvládať stavy a ovládať ich. Nie aby ovládali oni vás. Veľa magne b6, dýchanie do sáčku atď. Vždy sa snažiť odviesť pozornosť, nesústrediť sa na to. Časom to príde. Chce to trpezlivosť a silu. Držím palce 😉
joga a dychacie techniky
Pokiaľ viem, tetania pramení z nedostatku minerálov v tele (magnezium a kalcium), skús ich suplementovať. Najnovši 'boom' je lipozomálna forma, ktorá zaisťuje až 98% vstrebateľnosť.
Rozchodnica ružová - tinktúra, mne dosť pomohla.
Naucit sa to kontrolovať dychuvymi cvičeniami ideál. Doplniť magnezium, vapnik, zinok, zmeniť životný štýl. Z liekov persen, anxiolan, sedatif...
Schultzov autogénny tréning, tabletky niesu riešenie, iba tlmia príznaky
mozes skusit aj menej hard core tabletky napr guajacuran aj 2 naraz je bez predpisu. pripadne protazin je na predpis
Ja by som vam mohla poslat link na ten produkt co sa mi osvedcilo , kludne mi napiste. a mozte si to popozerat
kratom
Persen - to su nejake bylinkove preparaty na upokojenie.