Ahojte mate niekto skusenosti s liekmi na ukludnenie? Co je take silnejsie ze ma dobre odpali na navstevu zubara? 😃 A ake mate po tom stavy? Dakujem
No urcite by som si nedavala k zubarovi nic a uz toboz nie na ukludnenie lebo to ta nielen ze ukludni ale potom budes ospala ale uz ked tak nejaky Nurol staci 0.25 mg ten je najslabsi 🙂
Daj si vsetko sucasne, to je istota
@sintra dosť blbá od teba...👎
tie lieky sú všetko na jedno kopyto...skús Neurol to je najslabšie.... potom si daj pozor ak pôjdeš autom....môžeš byť ospalá...
nerob blbost. Oblbovaky ma podat zubar. Nemoze liecit nejaku nadrogovanu pacientku ktorej bude zlyhat srdce. Nech ti nasadi rajsky plyn.
Žiadne tabletky na ukľudnenie nepoužívam, ale keďže som mala istý čas totálnu fóbiu zo zubárov, sám zubár mi dal xanax. Mala som pred ťažkým operatívnym zákrokom. Dal mi tú tabletku domov a povedal. že ju mám užiť minimálne polhodinu pred zákrokom.
baby zle sme sa pochopili 😀 ja sa nejdem zdrogovat....sama zubarka povedala ze si mam dat lexaurin ja sa ale pytam ci nie je neurol alebo dia lepsi obpbovak samozrejme ze to este s nou skonzultujem pred zakrokom a pozitim ved nie som blba 😀 autom nepojdem a ospalost nevadi...mam ist do narkozy a toto je posledna zachrana ako sa jej vyhnut s mojimi stresmi...mam totiz panicku poruchu...cize kludne nech som aj uplne KO ked sa vyhnem narkoze
Ani jedna z toho neni oblbovak..ale na ukludnenie a na spanie 😀 u koho ako
Neurol je skor na spanie lepsie je lexaurin ine som neskusala. Neurol ti tiez pomoze ale ako pisali baby budes chciet spat tak autom nie
Beriem diazapem, ale kvoli uvolneniu svalov sanky - po osetreni ma sem tam pobolievaju, tak to mam ako pomoc, normalne na odporucanie lekara. Ale inak je to uplne jedno, ktory z tych liekov, vsetky su na podobnom principe
@anomois xanax si nedávaj, už vôbec nie pri panické poruchy. Lexaurin je ok - ten sa dáva aj pri tvojej dg v akútnom stave alebo prvá pomoc pri hypersystoli a pod. Diazepam je v princípe to iste no viac ľuďom zaberá lexaurin - silnejšie a rýchlejšie.. aj keď je to individuálne. Držím palce a neboj, budeš kľudna, len či jej tam nezaspis 🙈🙈🙈
@katussska24 preco xanax nie? Roky som ho pri panickych atakoch s uspechom pouzivala. Fakt ma to zaujima, su dake nove zistenia?
Podla mna najlepsie ist k nejakej psichiatricke a spytat sa jej, lebo ak uz mas nejake lieky na panicku poruchu tak nieje dobre kombinovat. Kazdy z tych liekov ma ine ucinky, na kazdeho zaberaju inak popripade mozu mat aj vedlajsie ucinky. Isto by som sa poradila s doktorom. Alebo potom najst zubara kt ma uspavaci plyn na dobu osetrenia. To ani nebudes vediet ze si u zubara a nemusis brat ziadne z tych otrasnych ukludnovakoch.
@dorottka prečo xanax nie? Mala som o ňom “rozpravu” s jednou psychologickou a ona má upozornila, že xanax je pekne svinstvo. Dovtedy som sem tam tento liek zaregistrovala, že si ho dokonca dávajú ženy pri letoch keď majú strach. Xanax vraj problém nerieši ale tlmí. Človeku sa teda uľaví ale často sa po vysadení objavia ešte horšie stavy.... ja som teda ostala v pozore pri to to lieku... ono tieto psychologické dg sú vec názoru... je tu jeden tábor, kt dá liek silný a účinný- liek ale problém iba potlači, prekryje. Potom je tu druhý tábor, kt sa snaží liekom vyhnúť slebo pri naozaj vážnom stave kombinovať liek s ďalšou podporou liečbou ( výživové doplnky, psychologické či ARTterapie a pod.) niekedy človek musí byt kryty liekom keď je stav silný, no celkovo mám pocit, že aspoň na SVK si lekári moc hlavu nelámu nad tým aký liek dajú.... česť výnimkám. A jednorazové užitie xanax môže po vysadení viest k prehĺbeniu úzkosti či depresie, celkovému zhoršeniu psychického stavu či pohody... to mi bolo povedané už dávno iným lekárom, že toto ani neuvažovat.... a btw som normálna, lebo po tomto príspevku vyzerá, že mám aspoň 3 vážne psycho dg 🙈🙈🙈
Vsetko su to lieky co utlmuju. Ak by som nemusela nesla by som ani do jedneho.
Upozornenie, ktorykolvek si vyberies @anomois dobre sa porad s lekarom aj s lekarnikom. Mama po smrti otca dostala Lexaurin a cela z neho opuchla. Ako kazde ine lieky aj tieto maju neziaduce ucinky, cize ak mas aj ine diagnozy (vysoky/nizky tlak ci ine) pripadne beries ine lieky hoci aj len volnopredajne, o vsetkom vopred povedz.
@anomois ahoj. Prosím ťa, čo si nakoniec použila? Mam ísť k zubárovi trhať zub a mam panicku hrôzu tam co i len vojsť.
Akože ozaj brutálny panicky strach...
Najradšej by som sa bud opila alebo ozaj priotravila niečím, nech ani nevnímam...
Šoférovať nebudem, pôjdem s manželom. Spať môžem potom, koľko len chcem, takže ospalosť detto nevadí.
Dievčatká niekto na predaj Neurol 1 mg
?
Ja si davam zubarovi 3mg lexaurinu ale aj diazepam je super 🙂