ahojte ja mam teraz taky problem chcem si od neurolu odviknut lebo mi znicil chut do jedla dneska sa snazim byt bez neho tak mam hrcku v hrdle tak divne citim aj svoj jazyk divny pocit v zaludku bolesti kolien chrpta a neviem ci su to abstinancne priznaky alebo chripka ale vecer zaspat neviem brala som rano 0,25 a poobede som si dala stej 0,25 polku niekedy aj vecer ale ako som ho brala tak mi uz nezaberal iba sa mi zneho zhorsovalo brala som ho dve mesiace asi mi ta davka bola uz mala ale nechcem ho uz vo svojom zivote vcera som bola na pohotovosti lebo som mala bolest na hrudniku a zaludocne tazkosti robili mi ekg rengen aj krvne testy takze som v poriadku len sa citim ako by som mala menej vzduhu ale nadyhnut sa viem asi to je chripka lebo aj kaslem prosim vas chcela by som poradit ako si mam odviknut dneska som stravila cely den v posteli a zmiernit tie abstinancne priznaky
A co keby si sa o tomto poradila s lekarom,ktory ti ho predpisuje? Ci je to vobec dobry napad..my tu nevieme,preco ho beries,ako dlho ho beries..a myslim,ze maloktora tu vie,ako sa ma spravne vysadzat neurol...ja nechcem byt za zlu,ale jedna vec je poradit sa o prdikoch,a druha vec riesit taketo zalezitosti na modrom koni 🤷♀️
vysadzuj pomaly...ak si brala 3 krát denne tak najskôr znižuj dávky...t.j. ber len 2 krát denne ... o niekoľko dní - týždňov zas zníž dávku na 1 krát denne.
a nakoniec zas po niekoľkých dňoch si budeš dávať len 1/2 tabl, a potom nakoniec len 1/4 tabl.
tieto tabl. nemôžeš vysadzovať naraz.
@deti95060810 ja som brala len jednu za den 0,25 a niekedy som si davala na vecer polku z 0,25
Však ON je návykový .Pri dlhšom užívaný je návykový.