Neuroborelióza

dizzy1822
18. aug 2023

Dobrý deň. Prosim vas chcela by som sa spýtať. Stretli ste sa niekto s tym že máte neuroboreliozu aj ked ste nemali z krvy pozitivnu boreliozu ale negativnu? Ja mam strasne bolesti chrbtice mám poškodené kríže tŕpne mi noha mala som utlaky na duralny vak a koreň. Po prt ct uz utlaky nemam ale napriek tomu mam strasne bolesti a neviem sa ani ohnúť. Mam vysunute platnicky a kadečo. Neurolog povedal ze z jeho strany nevidí aby som mala bolesti. Ze sa môžem dať hospitalizovať a zoberu mi z mozgu mok ktorý poslu do labolatoria a bude sa skúmať ci nemam neuroboreliozu ktora napada nervy. Ďakujem

zefyra
18. aug 2023

@dizzy1822 Áno, ja. Až krvné testy na súkromnej klinike v BA preukázali neuroboreliozu, oni posielajú krv do nemeckého laboratória. U nás stále negatívne, zabila som tak 5 rokov života, bola zo mňa úplná troska. Teraz na poriadnej liečbe už je to lepšie.

maminabobo
18. aug 2023

No pri vysunutých platničkách tvrdiť, že nemôžete mať ťažkosti a bolesti je smiešne....

maminabobo
18. aug 2023

@zefyra a aké ste mala ťažkosti?

zefyra
18. aug 2023

@maminabobo Bolesti hlavy, tlaky v očiach, závraty, trpnutie tváre, končatín, svrbenie a pálenie celého tela, citlivosť na svetlo a hluk, strašné bolesti kĺbov, svalov, celej chrbtice, kŕče v rukách a nohách, odpadavanie, ne sústredenosť, únava, depresie, úzkosti, necitlivosť tváre a končatín, ženské problémy, urologické problémy, je toho strašne veľa, postupne sa to nabalovalo.

weronca22
18. aug 2023

@zefyra mozes prosim napisat nazov kliniky?🙏dakujem

zefyra
18. aug 2023

@weronca22 BCB Clinic BA

nikpa
18. aug 2023

@dizzy1822 na FB je skupina borelióza, pridaj sa a prečítaj si komentáre a príspevky. Viackrát som tam čítala, prípad ako tvoj, krv negatívna ale pri tom boreliózu mali.

dizzy1822
autor
18. aug 2023

@zefyra mne neurolog povedal ze z krvy sa neuroborelioza neda zistit ze to sa robi odbor z lebecneho moku.
A ja mam tiez palenie ruk dlaní a chodidiel mam tiez strasne bolesti klbov ked chodím aj svalov neudrzim ani ruky nad hlavou, strasne ma boli cela chrbtica a ziadne utlaky na nervy aby som mala bolesti,a tiez som byvala strasne unavena ale to mi prešlo. A najviac ma bolia krize tak kdem na sono brucha ci nemám nádor a potom sa mam rozhodnut ci chcem ist na hospitalizaciu a dat si zobrať lebecny mok. A prosim vas je to vyliecitelne?

dizzy1822
autor
18. aug 2023

@maminabobo ja si tiež myslím lebo mi to striedla do zadku a do nôh presne z krížov

dizzy1822
autor
18. aug 2023

@nikpa
Ďakujem

dizzy1822
autor
18. aug 2023

Ked teraz citam tam sa zistuje toho viac z lebecneho moku

http://osevneu.jfmed.uniba.sk/pomoc1-10.php

zefyra
19. aug 2023

@dizzy1822 v tomto štádiu už sa to nedá vyliečiť, len potláčať príznaky a udržovať stav aký je. Ja už som na plnom invalidnom dôchodku a ZŤP.

katka700
19. aug 2023

@zefyra a @dizzy 1822 známa mi vravela že existuje ucinna prírodná liečba buhnerov protokol alebo dačo také. Možno v tej fb skupine o tom vedia poradiť.

zefyra
19. aug 2023

@katka700 Brala som buhnerov protokol rok, teraz beriem amazonský.

katka700
19. aug 2023

@zefyra Pomáha to?

zefyra
19. aug 2023

@katka700 Trochu áno, aspoň ako tak doma fungujem.

dizzy1822
autor
20. aug 2023

@zefyra a vy ste na ID s tou neuroboreliozou?

zefyra
20. aug 2023

@dizzy1822 Š následkami neuroboreliozy

dizzy1822
autor
23. aug 2023

@zefyra prosim vas chcem sa vas spytat trpla vam doma aj po tom ako ste sli do sprchy a dona zacitila vodu? Lebo ked moja noha zaciti vodu hned trpne

zefyra
23. aug 2023

@dizzy1822 ano,niekedy ako keby ma kopala elektrina

dizzy1822
autor
23. aug 2023

@zefyra to ja zas nie ja keď idem do sprchy a moja noha zaciti vodu znecitlivie a tazsie s nou hybem ako s tou druhou

gubcikova
19. júl 2024

@dizzy1822 ahoj. Môžem sa spýtať ako si na koniec dopadla?

lapersefona
29. júl 2024

@zefyra prosim ta kolko ta stalo testy ktoré posielali do de?

zefyra
30. júl 2024

@lapersefona komplet testy na všetky možné infekcie cca 1000 euro, ale nemusíš si dať urobiť všetky.

lapersefona
30. júl 2024

@zefyra viem nájsť na internet alebo je nejaký link k tomu kde je zoznam chorôb velmi rada by som sa informovala. Dakujem

A vysla ti len jedna aktívna infekcia alebo tam bolo viac hraničných hodnotách?. Mna bolia klby a z krvi mi vyšli protilatky ale su v norme tak neviem ci je to ok

zefyra
30. júl 2024

@lapersefona fuha, to neviem kde je zoznam chorôb. Vyšla mi aj bartonela a EBV.

sisimisi1
23. okt 2024

@zefyra dobry den, vedeli vy ste prosim odporucit tuto kliniku? Nazov? Dakujem

zefyra
25. okt 2024

@sisimisi1 BCB Clinic mudr. Ďurovska