Neurastenická osobnosť

21. jan 2022

Dlhodobo sa cítim unavená.Neviem nájsť zlatý stred medzi prácou, rodinným životom.Z práce chodím vyčerpaná, ráno sa po 8 h spánku budim vyčerpaná, dieťa mám jedno už 12 r.snazim sa relaxovať, cez víkend turistika, šport,problémy finančné či rodinné nemáme, manželstvo dobre.Ziadny zdravotný problém okrem anemie mi nenašli na ostatné vyšetrenie idem teraz Bola som tak nešťastná, že som išla k psychologicke a tá mi povedala,že to vyzerá na neurózu neurasteniu som taký ľahko unavitelny typ.
Spätne, keď sa zamýšľam vždy som všetko zvládala len tak tak.Ako mladá po diskotéke som bola 3 dní unavená, pri dieťati som bola unavená do 5 r.Zavidim kamarátkam, ktoré spia 6 hodín a celé dni su aktívne.Su svetle chvíľky kedy som plná energie...už som 3x menila prácu, lebo som si myslela, že má práca vystavuje.Mam pocit ako vyhorenia z domácností, práce mám 42 rJe tu niekto podobny?Alebo už neviem aký pocit únavy je vlastne normálny.K psychologicke som išla či nemám depresiu tu vylúčila mňa baví všetko, mám milion plánov len nevládzem:(keď počujem ako kamarátka vstáva o 05 a ide do práce ja nevládzem vstať pomaly o 6:30
Dosť ma to frustruje

snehulak77
21. jan 2022

Žiadny zdravotný problém okrem anémie? Však anémia spôsobuje poriadnu únavu. Akože každý máme hranice niekde inde, to je normálne. Ale anémia je problém, to treba vyriešiť.

romea
21. jan 2022

A jako co ti povedala ze ta neuroza je z čoho, to ma nejaké príčiny, skryté psychické

zabka79
22. jan 2022

Napadla ma nejaka intolerancia na jedlo. Ja som toto mala cele roky. Dr. Mi zistila intolenciu na lepok a bolo to asi ono. Ak zjem nieco lepkove mozem si ist lahnut a este aj s migrenou. Poznam "mrtvolnu unavu" tak som to volala.