Nesprestávajúce krvácanie po zlomení zuba

8. aug 2023

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Pred cca 3 týždňami sa mi zlomila mŕtva spodná 6. 10 dni dozadu mi zubár zub dorobil plombou. Včera sa mi ale opäť zlomilo z toho zubu pod úroveň dasna a začalo mi krvácať dasno okolo zubu. Dávala som si stále gazu na zahryznutie aby sa to zastavilo ale nepomohlo to vôbec a v noci som sa zobudila na to ze som mala pomerne dosť krvi v ústach ktorú som musela každú chvíľu vypluvat. Môj zubár ma dovolenku a na dverách ani na e-vuc nemá napísané kto ho zastupuje tak nemám kam ísť preto som sa vas chcela spýtať či nemáte nejaké rady ako by sa to dalo zastaviť lebo od 2hej rána mam každú chvíľu usta plne krvi
Ďakujem

lucia147852
8. aug 2023

Zubná pohotovosť

h2
8. aug 2023

To je na porazenie, že niečo takéto sa stane zásadne cez víkend/tesne pre víkenom... Ale určite máte v mieste bydliska zubnú pohotovosť, tak by som išla tam.

bloger
8. aug 2023

Chúdatko to mi je ľúto. A zubnú pohotovosť tam nemáte? Vieš, že možno by ti tam vedeli pomôcť. Ono krvácanie sa dá zastaviť len tlakom. Zahryznutý tampon a tak.

rebrambora
8. aug 2023

Nuz ja som kvoli mrtvemu zubu raz skoro vykrvacala.
Urcite pohotovost.

tanyan
8. aug 2023

Ak nemáš zubnú pohotovosť, tak choď na normálnu... Môjmu otcovi takto po trhaní zuba museli na klasickej pohotovosti zašívať ďasno, lebo mu to neprestalo krvácať.