Nešpecifikovaná dysplázia kŕčka maternice N 87,9

kaculda2
12. mar 2016

Ahojte mate niekto skusenosti s ,,nespecifikovana dysplazia krcka maternice N87,9 "?
Asi pred rokom mi dr. zistila zle výsledky cytologie na to som hneď otehotnela na odporúčanie dr. Počas tehu som chodila na kontroly k onkologovi. Včera som bola na ďalšej kontrole uz po pôrode. Nález sa nezmenil, zobral mi nejaké ste stery a krv. Nič mi za ďalšiu kontrolu nehovoril len ze mam volať za výsledky.
Preto sa chcem vás spýtať ci máte skusenosti s tou nespecifikovanou dysplaziou a ako vám pokračovala liecba.
Vopred ďakujem za odpovede

natalii_izabel
12. mar 2016

@kaculda2 ja mam to iste ale som tehu tak som v strese každý jeden mesiac len s tým ze teraz žijem v zahraničí

sookie1
5. nov 2017

@natalii_izabel ahoj viem ze je to uz stara tema...ale prosim ta ako to dopadlo potom,ak sa mozem spytat..ja mam toto iste odstranovali mi cast krcku v roku 2013 a teraz by som chcela otehotniet...vidim ze si druhy krat tehotna preto sa pytam...ďakujem za odpoveď

natalii_izabel
9. nov 2017

@sookie1 prepackaged nejak nestiham ...amp som tehu bola something v memo nick a Ono neviem ako sa vyjadrit ako keby vratilo lebo ked som odchadzala zo Slovenska tak som bola ok... teraz mam posledne stadium a som pre operaciou dost mam obavy o babatko....operaciu mam naplanovanu az po sestonedeli☹

sookie1
9. nov 2017

@natalii_izabel ahoj tak verim ze to dopadne ok😉

mattkapd
9. nov 2017

@sookie1 ja som mala operáciu ešte pred otehotnenim. .tehotenstvo aj porod som mala ukážkový 😉

sookie1
10. nov 2017

@mattkapd no ako ja už mám jedno dieťa.. Prvý krát som mala veľmi pevný krcok prenašala som 11dni ani mi neklesol ani som sa neotvorala..no potom som mala asi v 2014 túto operáciu a ešte by som chcela bábo tak sa zaujímam...a ďakujem za odpoved

mattkapd
11. nov 2017

@sookie1 ja som rodila deň pred TP a možno preto že som mala skrátený krcok mi trval pôrod necelých 40minut..Ja som sa rýchlo otvárala na kontrole že ste na 4cm ideme rodiť bolesti prišli keď som bola na 8cm A od tiekla mi plodova voda.. A to predtým deň na kontrole som bola úplne zatvorená

sookie1
11. nov 2017

@mattkapd no tak ak by to bolo aj u mna tak som rada ja som sa otvarala 12 hodin..ale mozno po druhy krat to bude rýchlejšie😂