Nespavosť u 27-ročnej

22. júl 2024

Ahojte

práve prechádzam náročným obdobím. Sťahujem sa do nového mesta, mením prácu a nikoho tam nepoznám. Začínam mať pochybnosti: Nebudem sa cítiť osamelo? Čo ak to nevyjde a nebudem spokojná v novej práci? Čo ak si nenájdem žiadnych priateľov? Nemám žiadny vzťah a mám 27 rokov. Bojím sa.

Začala som trpieť nespavosťou a mám pocit, že mi praskne hlava od toľkého premýšľania. Neustále riešim nejaké vybavovačky. Potrebujem akúkoľvek radu, ako toto prekonať prosim 😢 Mala by som sa tešiť, ale som negatívna…😢

lindous
22. júl 2024

Nejdeš na upísať diablovi, ani ťa tam nepripútajú... tam kde si teraz doma to asi tiež nie je bohvie čo ohľadom práce, keď si sa rozhodla sťahovať... ak sa ti nebude páčiť práca, pohľadáš inú, zrejme ideš do väčšieho mesta, to je viac príležitostí, pracovných aj na zoznámenie... a pri najhrošom, keby si bola dlhodobo nešťastná, vždy sa vieš vrátiť

autor
22. júl 2024

@lindous áno, najhoršie sú tie myšlienky. Aj sa upokojil nachvíľu a potom stres znovu nastúpi… Necítim sa sama sebou, som podráždená a neviem spat… To je najhoršie, už ráno sa zobudím negatívna a nevyspata.. :( A pritom toto mal byt ten môj ,,vytúžený” novy začiatok.. Hnevam sa sama na seba

sima_20
23. júl 2024

Ahoj, nie si sama. Tiež sa sťahujem do nového mesta za prácou. Držím prsty, aby sa ti v novej práci darilo a našla si si kamarátov. 🥰