Nespavosť na dovolenke

24. aug 2023

Ahojte .
Mávate aj vy nespavost na dovolenke ? Ako to riešite?

guudy
24. aug 2023

Melatonin

autor
24. aug 2023

@guudy nezaberá

mara66
24. aug 2023

Ja to mám naopak, veľa podnetov a zážitkov mi prináša fajnový spánok.

guudy
24. aug 2023

Ake mas davkovanie melatoninu? Treba si dat aspon 3-4 mg. Kludne aj viac. Kazdy ma inu potrebu davkovania.

autor
24. aug 2023

@guudy 1 tableta pred spanim píšu🤷🏻‍♀️

ninusa221
24. aug 2023

A aký máš režim kedy chodíš spat a stavas na dovolenke ?

guudy
25. aug 2023

1 tabl je co? Kolko mg? Viem, ze zvycajne pisu uzit 1 tabl, ale da sa kupit 1 mg aj 3 mg. Kedysi sa dali aj 5 a 10 mg. A ako som pisala, treba zistit, kolko tvoje telo potrebuje.
Este si treba dat extra pozor na uzivanie. Pred spanim znamena v momente ked si si lahla do postele. Nie, ze uzijes melatonin a ides si este umyt zuby a pod. No a najrychlejsie sa vstrebava melatonin cez sliznicu. Cize bud vo forme spreju alebo rozpustnych tabl pod jazykom.

unicornlady
25. aug 2023

Ja to mám tiež tak. Ja keď nespím vo vlastnej posteli, ale niekde inde, tak prvú noc spím tak možno 2 hodiny. Podľa toho aj prispôsobujem náročnosť turistiky na jednotlivé dni. Ďalšie dni, keď je človek viac unavený, to dám aspoň 5-6 hodín.
Ja som kupovala aj melatonín, aj rôzne voľnopredajné tabletky z lekárne na spanie a nezaberalo mi nič.

mondolina
25. aug 2023

@guudy
aj teraz sú 5 a 10 mg.

zafir01
25. aug 2023

Je tu jedna téma ako sexovať na dovolenke potichu ... Skúste to .😂

barbie1981
25. aug 2023

Ahoj ja mám nespavost všade mimo domu , v novom prostredí spím tak 2-3h , vždy z dovolenky a pobytu sa vraciam s kruhmy pod očami a teším sa na svoju posteľ. Ale ja nespím moc dobré ani doma a to môžem vyliezť aj na Kriváň a rúbať celý deň drevo 😁

guudy
25. aug 2023

@mondolina oki, myslela som, ze uz nie, ale dobre vediet😊

akvi
25. aug 2023

Tiež som na tom tak, na novom mieste nespím prvú noc vôbec a potom to tiež nie je bohviečo 🙄 Nepomáha mi vôbec nič, je to proste tým novým prostredím, takže žiadne melatoníny a pod mi nepomôžu. Aj keď som mega unavená, tak niekto by padol mŕtvy do postele, ja mám problém zaspať vtedy, akoby sa telo nedokázalo uvoľniť.

autor
25. aug 2023

@akvi presne ako ja , dokonca ani cez den nezdriemnem

nikol873
25. aug 2023

kedysi som to tak mavala tiez, proste mimo domu sa mi spalo tazsie. no neviem ci je to tym, ze sme zacali cestovat viacej , ale proste casom to odoznelo a uz nemam problem sa vyspat dobre hocikde, kde mi je fajn

tenerifka
25. aug 2023

prva noc je vzdy zla, ale potom je to uz ok. U mña je zaklad stuple do usi+uplna tma, ak treba, aj masku na oci. No a unavit sa cez deñ

majlo1234
25. aug 2023

Ja tiez mam problem zaspat. Ked sa da, nosim si svoj vankus a posledne roky som mala stastie na pohodlne tvrde matrace vsade, co mi tiez sost pomaha. Ale inak nic, own vydrzat, vzdy sa tesim domov na svoji postielku😂