Poraďte čo si zobrať na dovolenku na spanie? Doma nemám problém zaspať, ale na dovolenke keď počujem výťah, hluk z ulice, rozprávajúcich ľudí som stále hore, ani zaspať neviem a keď konečne aj zaspím tak sa milión krát zobudím. Na poslednej dovolenke som 6 noci zo 7 nespala. Normálne mám chuť zobrať si nejaký diazepam alebo samozrejme nič nemám doma, na všetko treba recept, radšej by som niečo voľnopredajné alebo neviem, štuple do uší mi nepomáhajú.
@ropucha6
A aké máš? Možno ja mám zlé, mne to nejako netesni
Skus Valerianu
@ladybird81 melatonin?magnezium, persen?Ved chod k obvodnej, alebo zavolaj a posle Ti recept.Ja praveze na dovolenke spim najlepsie unavena z vody, slnka..neoddychnut si a nespat to ani nemusim ist na dovolenku.
@ladybird81 to si musis najst co ti sedi, ja si kupujem len 3M Ear Classic, take jednorazove za 20 centov, ziadne ine mi nevyhovuju. Toto si uplne natlacim do dierky a nepocujem nic.
@ladybird81 ja som pouzivala stuple na spanok po nocnej bezne v lekarni predavaju vyborna vec
Dospinox sprey - cca 13 e
na predpis - Sanval - dáš si pol tabl. a spíš aj 8 hodín, popr. Neurol -tiež si daj len 0,5 tabl. popr. 1/4
@ladybird81 ja pouzivam sililonove, tvarovatelne, manzel chrape..penove su na💩
@ladybird81 ja si na dovolenku beriem svoj vankúš, inak nemôžem spať
@ladybird81 ani ja nemozem spat na cudzom mieste. Ale mne stuple do usi zaberaju.