Nespavosť na dovolenke

ladybird81
22. júl 2022

Poraďte čo si zobrať na dovolenku na spanie? Doma nemám problém zaspať, ale na dovolenke keď počujem výťah, hluk z ulice, rozprávajúcich ľudí som stále hore, ani zaspať neviem a keď konečne aj zaspím tak sa milión krát zobudím. Na poslednej dovolenke som 6 noci zo 7 nespala. Normálne mám chuť zobrať si nejaký diazepam alebo samozrejme nič nemám doma, na všetko treba recept, radšej by som niečo voľnopredajné alebo neviem, štuple do uší mi nepomáhajú.

ropucha6
22. júl 2022

@ladybird81 ani ja nemozem spat na cudzom mieste. Ale mne stuple do usi zaberaju.

ladybird81
autor
22. júl 2022

@ropucha6
A aké máš? Možno ja mám zlé, mne to nejako netesni

zoe_2
22. júl 2022

Skus Valerianu

luccija
22. júl 2022

@ladybird81 melatonin?magnezium, persen?Ved chod k obvodnej, alebo zavolaj a posle Ti recept.Ja praveze na dovolenke spim najlepsie unavena z vody, slnka..neoddychnut si a nespat to ani nemusim ist na dovolenku.

katkati
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ropucha6
22. júl 2022

@ladybird81 to si musis najst co ti sedi, ja si kupujem len 3M Ear Classic, take jednorazove za 20 centov, ziadne ine mi nevyhovuju. Toto si uplne natlacim do dierky a nepocujem nic.

luccija
22. júl 2022

@ladybird81 ja som pouzivala stuple na spanok po nocnej bezne v lekarni predavaju vyborna vec

deti95060810
22. júl 2022

Dospinox sprey - cca 13 e
na predpis - Sanval - dáš si pol tabl. a spíš aj 8 hodín, popr. Neurol -tiež si daj len 0,5 tabl. popr. 1/4

danieladugard
22. júl 2022

@ladybird81 ja pouzivam sililonove, tvarovatelne, manzel chrape..penove su na💩

janickacrazy
22. júl 2022

@ladybird81 ja si na dovolenku beriem svoj vankúš, inak nemôžem spať

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magdalena35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz