Ahojte , je tu nejaká mamina ktorá má nespavosť popri dojčení a vstávaní k dieťatku a chytá ju už z toho úzkosť?
Ako to riešite? Keď ma malá zobudí nedokážem rýchlo znova zaspať . Cez deň mám povinnosti , tiež nezaspím .
@basulaak ako dlho ti trvalo to obdobie ? Ja uz taham na 6. mesiac
No nejak tak do toho 9-10. mes sa mi zda. Mala som pocit, ze sa to uz nikdy nezlepsi ale postupne pomalinky sa to same upravovalo.
Nutila som sa cez den spat. Vypustila nedolezite...ake uz mas povinnosti?? Prve mesiace alebo najtazsie mesiace varil muz,svokra,dokaska a len rychle jedla. Zvysok pockaaaa.. Len deti nie. 🙂
Ja uz taham cez dva roky, casto mi v noci trva aj hodinu zaspat, cez den som spala do desat krat, proste to neviem.
Vypustila som v horsie dni vsetko, co nwbolo treba robit, nekukam v noci na hodinky, ze kolko nespim uz.
ano poznam to tiez a uz ani neplace len zamrnka, zobudim sa a aj dve hodiny kukam do blba 🤦♀️
Mozem ta upokojit, ze to co opisujes zaziva vela zien. Ja som to mala tiez, bola som nestastna, ze neviem rychlo upadnut spat do spanku a tym padom len lezim a cakam kym aby ked konecne zaspim ma babo zas vytrhlo zo zadriemania. Bolo to priserne obdobie. Riesila som to melatoninom v spreji a dychacimi cviceniami, taktiez magneziom a nejakym adaptogenom a vit. B. Postupne to odoznelo ako aj to vecne strhavanie sa zo sna, ze mi dieta pada z postele.