Nespavosť, dojčenie, Trittico a Stilnox

14. aug 2020

baby kto z vas mal a ako riesil problemy ze nevie zaspat ked ma plne kojene babo? skusam aj psychoterapiu a zatial boli prve dve noci horsie... fungujem fakt ze na 4hodkach spanku za 24hodin a mam strach o seba a o bqbo a uz a priori neviem zaspat... pomoc.

heidy222
14. aug 2020

Znie to ako poporodna depresia, odporucam psychiatra

autor
14. aug 2020

@heidy222 bola.som aj u psychologa aj psychiatra zevraj depresia to nie je. je to nespavost

deti95060810
14. aug 2020

zvláštne.... lebo nespavosť je prvý príznak depresii....Prešla som si tým. Ale však lekár asi vedel keď si u neho bola lepšie ako ja.....Lieky ti dali a môžeš kojiť?

autor
14. aug 2020

@deti95060810 dala mi stilnox nezacala som ho brat. upravili sme rezim. bolo to lepsie cca 3 tyzdne a teraz som zas tyzden zacyklena a nevyspata a vystresovana. ale aj psychiatricka aj 2 psychologicky mi depresiu nestanovili. aj ked vedia ze sa toho bojim. plne kojim. skusam kognitivno behavioralnu terapiu. ze v sekunde ako nezaspim si idem vedla citat. a je to este horsie tieto dve noci a ze tento trening trva aj 6tyzdnov nez sa polepsi...aj gynekologicka mi povedala ze staci sledovat psychologom ist behat mat cas pre seba ist spat inam jednu noc a podobne.. ta spankova deprivacia a ta obava okolo nevyspatia a buducnosti je hrozna. milujem svoje babo a manzela a kazde rano s nou nachodim vonku na prechadzke kilometre...co by si mi poradila?

lucia851
14. aug 2020

Po stilnoxe budeš spať ako zabita

autor
14. aug 2020

@lucia851 po polke spim 3hodiny. ale co z toho? vytvorim si psychicky navyk okrem toho dojcim... cize budem ho brat 10dni. manzel zoberie jedno krmenie. potom ho prestanem brat a budem vediet zaspat?? tebe nejako pomohol mas skusenost? dakujem

lucia851
14. aug 2020

Je na to návyk ale ja ho beriem aj tak, aspoň sa vyspim