baby kto z vas mal a ako riesil problemy ze nevie zaspat ked ma plne kojene babo? skusam aj psychoterapiu a zatial boli prve dve noci horsie... fungujem fakt ze na 4hodkach spanku za 24hodin a mam strach o seba a o bqbo a uz a priori neviem zaspat... pomoc.
@heidy222 bola.som aj u psychologa aj psychiatra zevraj depresia to nie je. je to nespavost
zvláštne.... lebo nespavosť je prvý príznak depresii....Prešla som si tým. Ale však lekár asi vedel keď si u neho bola lepšie ako ja.....Lieky ti dali a môžeš kojiť?
@deti95060810 dala mi stilnox nezacala som ho brat. upravili sme rezim. bolo to lepsie cca 3 tyzdne a teraz som zas tyzden zacyklena a nevyspata a vystresovana. ale aj psychiatricka aj 2 psychologicky mi depresiu nestanovili. aj ked vedia ze sa toho bojim. plne kojim. skusam kognitivno behavioralnu terapiu. ze v sekunde ako nezaspim si idem vedla citat. a je to este horsie tieto dve noci a ze tento trening trva aj 6tyzdnov nez sa polepsi...aj gynekologicka mi povedala ze staci sledovat psychologom ist behat mat cas pre seba ist spat inam jednu noc a podobne.. ta spankova deprivacia a ta obava okolo nevyspatia a buducnosti je hrozna. milujem svoje babo a manzela a kazde rano s nou nachodim vonku na prechadzke kilometre...co by si mi poradila?
Po stilnoxe budeš spať ako zabita
@lucia851 po polke spim 3hodiny. ale co z toho? vytvorim si psychicky navyk okrem toho dojcim... cize budem ho brat 10dni. manzel zoberie jedno krmenie. potom ho prestanem brat a budem vediet zaspat?? tebe nejako pomohol mas skusenost? dakujem
Je na to návyk ale ja ho beriem aj tak, aspoň sa vyspim
Znie to ako poporodna depresia, odporucam psychiatra