Ahojte , mali ste niekto takú nespavosť , že ste aj cítili vyčerpany ale zaroven ako “naspeedovany “ , celé noci som
hore , zaspím max na hodinu . Cez deň vôbec . Nemám nič psychické , nič ma netrápi , nemám stres. Nič neriešim len proste akoby som nepotrebovala spánok . Trochu pomáhal melatonín, teraz už vôbec. Zažil niekto niečo podobné?
Ahoj, zazivam to uz od augusta. Teda problemy so spanim mavam uz dlho, od augusta je to take intenzivne. Skusal som uz asi vsetko prirodne, vysolil som za to nemale peniaze, nic mi nepomohlo. Teraz uzivam trittico a kventiax. Raz sa mi spi dobre raz zle. Mal som minuly tyzden obdobie ze som spal celkom ok no stale som bol vycerpany, unaveny, pocity na odpadnutie, atd. Teraz ked sa jeden den nevyspim mam od rana nervy, depka, uzkosti a to vsetko kvoli tej nespavosti. Skus vecer menej rozmyslat, proste skus sa dat pred spanim do kludu a skusaj nieco prirodne. Ak ti nic nepomoze tak smer neurolog, psycholog, psychiater. Len si davaj pozor na lieky typu neurol, xanax atd. Su veľmi navykove. Co sa tyka antidepresiv zaberaju po nejakom case, medzitym sa zhorsia uzkosti. Takze dufam ze ti zaberie nieco prirodne
Toto sa mi presne stalo pred dvoma tyzdnami. Vecer ako tak zaspim , avsak zobudim sa o 5 hodin s tym ze som vyspaty(naspeedovany) ale zaroven citim ze vyspaty nie som.
Dovtedy kym mi toto zacalo som uplne normalne spal.
@alilinko tak to si natom skvele keď zaspíš do 5
Vidim ze tento post ako taky nie je velmi stary, tak sa vas spytam ci sa vam to nejak podarilo vyriesit?
@alilinko nepodarilo bohužiaľ
@grolmulina Dakujem pekne za uprimnost ani mne melatonin nepomaha.
ahoj, mne napriklad melatonin nezaberal vobec. skusala som aj levandulu aj kadeco, ale to nula bodov 🙂 cez den samozrejme vycerpana, vycucana. poradili mi brat Revitanerv. ten mi pomohol, cele sa mi to upravilo, uz aj spavam dobre.