Neskutočný pocit na vracanie

25. dec 2024

Ahojte v prvom rade vám želam príjemné prežitie Vianočných sviatkov bodaj by to tak bolo aj u mna. Prisla som si k vam po radu. U lekárky som uz bola ale na sono som dostala termin az 9 januara. Prosim vas ludia ja uz mam 8 den cele dni pocity na vracanie ale az take ze bezim ba zachod vracat zatial som nevracala ja uz nevladzem uz ma to nici aj psychycky zaludok boli iba trocha tento pocit na vracanie ma uz obmedzuje furt to citim od rana do vecera rano je to najhorsie prosim vas co mam robit uz mate nejaky nazor co to moze byt ? Mam 28 rokov uz sa bojim ze mam rakovinu.

lenkasarka
25. dec 2024

Iba skúsim. Nebolel ťa pankreas? Ja som mala to iste po zápale pankreasu a dali mi nato lieky a teraz je to už v pohode.

mamina7070
25. dec 2024

a co jes?

autor
25. dec 2024

@lenkasarka neboli ma praveze zaludok aj teraz som bola na zachode ze budem vracat ale nic neslo

januska12323
25. dec 2024

Tehotná nemôžeš byť?

autor
25. dec 2024

@januska12323 nie akurat som chcela napisat ze to je vylucene kedze nieje z coho chapes

bibina32
25. dec 2024

A nemôžeš to mať zo psychiky? Ja keď mám úzkosť tak mňa tiež naťahuje na vracanie.

jaskolka
25. dec 2024

Stres, nervozita? Nemáš nejaké náročné obdobie? Lebo žalúdok aj takto môže reagovať, keď prežívaš niečo ťažké...

lenkasarka
25. dec 2024

Skús prísnu diétu bez tukov.

januska12323
25. dec 2024

Mne sa zdá zvláštne, že ti je tak zle a pritom vôbec nevraciaš. Neskúšala s nasilu či ti bude lepšie?

autor
25. dec 2024

@bibina32 ale 8 dni to mam v kuse uz poviem pravdu ze uz aj placem

autor
25. dec 2024

@jaskolka mam hej inak

autor
25. dec 2024

@januska12323 ale hej skusala nic nejde von 8 dni je toto dookola rano bezim na wc a nic nejde cez den lepsie ale furt na vracanie

kleopatra114
25. dec 2024

Ja som mala teraz 6 dni s mierne boľavým žalúdkom bez zvracania . Chytila som crevnu od deti .

autor
25. dec 2024

@kleopatra114 u nas nema taketo problemy nikto iba ja ale az tak ze uz pomaly nedokazem fungovat :(

bibina32
25. dec 2024

Áno, môžeš ja by som tiež neverila. Ja som zo z úzkosti vracala 5 dní a ďalších 10 dní má naťahovalo. Skončila som na PN.

autor
25. dec 2024

@bibina32 wau na toto by som nikdy nemyslela a mala si aj nechutenstvo ?

martinkatinka
25. dec 2024

A aj nieco jes?

meovv
25. dec 2024

Ja som takéto stavy mala z tetánie. Skončila som na pohotovosti, a až keď som pobehala vyšetrenia a začala brať vysoké dávky magnézia to prešlo. Keď sa ale tá tetánia prejavuje, tak pocit na zvracanie je u mňa jeden z príznakov - tiež som ale nikdy nezvracala.

bibina32
25. dec 2024

Áno, ešte stále, jem m na silu. Chuť na sladké vôbec.

autor
25. dec 2024

@martinkatinka ano jasne ze jem ale iba sa premaham

autor
25. dec 2024

@meovv fuuuuuu zaujimaveee co vsetko moze sposobovat tieto stavy

lucinika
25. dec 2024

Mňa istého času neustále napínalo na zvracanie,lekár má poslal na gastro,tam mi robili gastroskopiu. Ukázalo sa že mám helikobaktera a ťažký zápal žalúdka. Nasadili mi antibiotika a následne sa mi polepšilo.

liv1
25. dec 2024

Ja som to mala a lekar mi predpisal lieky. Odvtedy mi nie je zle. Ale neviem ci to len neskryva priznaky niecoho, na co nevedia prist. Presla som x vysetreni. Potrebujes ist na gastro, zistit ci nemas zapal zaludka, helicobaktera, alebo vela kyseliny. Neboj sa, nie je to nic nezvycajne. Skus sa dat do kludu, magnezko, vxlozit nohy, meditacna hudba, kym pojdes k dr kup si mastichu a sprav si kuru - to je na traviace problemy a tiez mozno skus volnopredajne na kyselinu? To len hadam. Jaj a este Iberogast su kup, to mne poradil gastroenterolog. Daj vediet ako sa mas.

liv1
25. dec 2024

A kup si Budisku na travenie, aj ta pomaha. Nejedz vecer, nejedz sladke vobec (ak sa ti vobec da jest). A nezabudni aspon pit.

jeliz59
25. dec 2024

@liv1 skús fatru, liečivá minerálka...pepsi.... zázvorove lizatka z lekárne,coculine,kinedril,zavorovy čaj mätový....je to psychika úzkosť stres náhodou ak máš tak aj takéto veci vie psychika narobiť...jedz pomaly viem že sa premahas ale také lahke napríklad vyvar zeleninový, suchár, banán jablko slabý čierny čaj môžeš aj piť a hlavne žiadny stres ak ťa niečo trápi spi ak sa dá oddychuj a venuj sa niečomu čo ťa odvráti od stresu hoco čítaj si keď aj na nete články ale nie o chorobách....kreslí si no hoci čo ťa upokojí.....

liv1
26. dec 2024

@jeliz59 to asi patrilo autorke 😊

autor
26. dec 2024

@lucinika ano je aj to mozne ze mam helikobaktera uz som myslela aj nato

autor
26. dec 2024

@liv1 v prvom rade som poslaná na sono ktore mam az 9 januara za tym mam ist s tym naspat k mojej obvodnej ale budem sa pytat na gastro urcite

autor
26. dec 2024

@liv1 pit pijem nato si davam pozor len nechcem velmi schudnut uz

autor
26. dec 2024

@jeliz59 kinedril si bojim dat od toho ma vypne uplne co si nemozem dovolit zvyknem si dat nato neurol ked ma uz velmi napina