Ahojte stava sa niekomu že ma neskutočne kolísavý tlak? Prve meranie 132/90 druhé 117/70 .niekedy tlak klesne až na 70/40 niekedy zas stupne na 140/70 mám paniku poruchu a úzkosti a dosť pri meraní tlaku stresujem .mám 17 rokov
@bambulienka25 ak chceš merať tlak tak ideálne 3x denne, nech máš predstavu. Ale samozrejme v kľude. A bez stresu ho merať. Môj muž má vysoký, ja mám nízky... ale nestresujeme. Aj tak nám to nepomôže.
@xenia123456789 Áno mne sa to stáva. Raz 140/80 a potom 90/50
@xenia123456789 tlak sa ma merat 3x po sebe a spriemerovat. A aj mne sa obcas stava, ze prvy tlak mam vyssi a ostatne su u v mojom beznom rozpati. A nemerat kazdy den, raz do tyzdna max.staci, pokial nemas nariadenienod lekara, ze si to mas pisat kazdy den.
Bud zle merias, alebo mas naprd tlakomer.
@xenia123456789 tak si nemeraj nebudeš mať stres to je pri panike najlepšia rada🙂
Také výkyvy behom chvíľky nie sú normálne buď nemerias dobre, alebo máš zlý tlakomer.
@xenia123456789 ahojky áno tlak môže tak extrémne klesať a stúpať, je to diagnóza, ja ked som mala, 12 tak ma bolieva la stále hlava, nevedeli zistiť príčinu až došli na to ze mam kokisavy tlak extrémne, dávali mi kalciove injekcie, časom som z toho vyrástla a prešlo to, treba byť aj psychicky v pohode to tlak ukludni, drzim palceky