Baby prosím, čo proti únave? Neskutočne bývam unavená , už okolo 7 večer normálne nevládzem ..ani žiť..mám dve malé deti , učím sa s nimi, normálny chod domácnosti, upratujem každý deň, chodím do práce , mám vlastnú firmicku malú, tak tam som doobeda ,prípadne niekedy riešim aj večer , varím ..mám 6 psov , dvoch cane corso (našich ) a 4 spicov( zachránených ) , ..kým sa o nich postarám a upokojim potreby všetkých,som ako citrón ..vyzmykana 😅 ja by som strašné chcela cvičiť, neviem si tam nájsť priestor na to..vraj to dobíja energiu..káva nepomáha nič nepomáha , hotová som ..poraďte mi prosím niečo , čo vam pomáha proti únave , ja si naozaj veľmi rada nechám poradiť ..
@hederamonstera jaj nie nie , ja som nepísala , môj manžel nechcel psi
Daj seba na prvé miesto. Zrus čo sa dá. Prácu del s manželom, inými ľuďmi.
@zmrzlinka2021 prosím ťa to ako sa robí? Keď muž je celé dni v práci, potrebujem sa učiť s deťmi , psi sa potrebujú venčiť, ale chcem naozaj cvičiť
@hederamonstera žiadny cukor? Naozaj? Nie je z toho energia ?
Ano, je ale potom ked ti tak rychlo zleti cukor v krvi ako ti vyleti, tak mas chut jedine spat. Preto je rozumne drzat si hladinu cukru v krvi v normalnej vyske, aby neboli vykyvy, ktore telo unavuju
Len cukor je ako droga, musis prezit abstak a este vacsiu unavu ale potom to stoji za to
@hederamonstera jaj tak rozumiem , tak nič sladké, ja si práveže dám doobeda milu, alebo horalku
Aké máš staré deti?
@zmrzlinka2021 6 rokov
Dá sa poriešiť psov a dať ich do láskavých rúk?
@zmrzlinka2021 skúšali sme ,jedno sme dali , viac detí neuniesli ..volali mi zo školy ,učiteľka že malý je ko kvôli tomu , že plače, nevie sa sústrediť,musela som ísť pre neho a psi asi tiež nebudú za ,už sú tu dlho
Ok, a pani na výpomoc? Upratovanie a venčenie?
@zmrzlinka2021 rozmýšľam na tým naozaj ..ale ti malý veľmi nie sú problém , vieš to má 2 kilá , to strčis pod pazuchy a ideš😄 tých veľkých neviem či by mal niekto odvahu vencit
@zmrzlinka2021 ale nad tým upratovaním rozmyslsm
Moj recept je vela magnezia, Dcko, Cko, zinok a selen kazdy den. Dostatocne pit vodu. Hned ako sa pozabudnem, prichadza unava. Skusit si najst niekoho na upratanie. Naozaj netreba upratovat kazdy den. Len bezny poriadok v kuchyni robim. U mna cvicenie prichadza do uvahy len rano alebo okolo obeda.Vtedy som najvykonnejsia. A skusit prehodnotit povinnosti. Co naozaj musis, a co robis, lebo mas pocit, ze musis, ale svet sa nezblazni ak neurobis. Pripadne hladat vypomoc. Manzel tiez urcite nerobi 24h denne. Kamosky. Rodina.
Nepisala si tu uz nahodou? Kde sme zistili, ze psov chcel manzel ale staras sa ty a vlastne manzel s nicim nepomaha
Co mi pomaha? Spanok, cvicenie, prerusovany post, magnezium (aj ked to mam skor na nervy), ziadny cukor, menej zodpovednosti a povinnosti