Som po lumbálke už 5 deň a som neskutočme slabá. Hlava ma bolí, nevoľnosť ma trápi.
Bol tak zle na tom niekto z Vás po LP?
Môj syn bol tiež dlho ko
@nelca84 Zalezi od toho aku lumbalku robili, exisutuje ze vstrekuju chemo priamo s tou injekciou a po 4 hodinach si ok. Ale su aj lumbalk kedy lezis 24 hodin bez pohnutia
@pudlahudla odber likvoru mi robili
a lezala si poctivo, ze si nezdvihla hlavu? ja som bola v nemocnici a 24 hodin a viac som ani o cm nezdvihla hlavu. len rovno ako doska som lezala, bez vankusa. cikala do misy. este aj jedlo som si z boku davala. prave kvoli tomu, ze ma strasili ze ked tak urobim, tak ma bude priserne boliet hlava.
@nelca84 aj mne neviem podla coho sa to urcuje ako dlho lezis
@krisbar tak tak
@krisbar mne kazali lezat na bruchu 2 hodiny a potom som uz mohla lezat na chrbte. Za tie 2 hodiny som vypila 2 litre vody, takze neviem. Predtym ludia museli lezat 24 hodin a teraz staci lezat len 2 hodiny. Nam nedoniesli misu, my sme museli ist na zachod, takze asi preto ma bolí hlava, ze som vstala.
@eniko1992 môjmu začali neskutočne bolesti na tretí deň, už keď mal ísť domov, nakoniec tam bol týždeň, nechceli ho pustiť
A akej polohe vam vam LP robili?
Tak napriklad ja som bola na boku a v celkovej narkoze 😂 a lezala 24 hodin bez pohnutia
@pudlahudla asi vsade maju ine sposoby, to sa ako da lezat 24h bez pohnutia? Mne sa nechcelo lezat ani tie dve hodiny, zdalo sa mi to zbytocne, ale tak posluchla som
@nelca84 no ak som nechela mat nejake komplikacie a bolesti hlavy musela som
@pudlahudla si dobra, ja by som nevydrzala, poznam sa
@nelca84 mi hovor nerada na to myslim bola to
Hruzaaa
@nelca84 ako sa to da? Ked ti povedia, ze ked sa budes hybat, tak ti bude na vracanie a boliet hlava este dalsie dni. Ja som tiez clovek pre koho to bola smrrrrt, ale aj tak pol dna z toho dna som prespala. Dokonca na druhy den rano mi povedali, ze uz mozem vstat a aj tak som dalsie 3 hodiny spala. Vzdy je to o tom, ci obetujes 24 hodin, alebo potom tyzden a bude ti spatne.
Tiež som to znášala veľmi zle...ale horšie je že vám vedia pomôcť ale nenavrhnu vám ten spôsob.Ja som vedela čo zaberie a žiadala som si to lebo po troch dňoch čo som bola mimo som už nevládala.Krvna zátka mi zabrala do par hodín.Ak už nechcú robiť lumbalku s atraumaticlou ihlou mali by automaticky robiť tu krvnú zatku ak je človeku zle.A nie nechať ho vytrapit.
@eniko1992 mne tak bolo hlava ma bolela ešte mesiac po☹️