Neskutočná slabosť po lumbálke

eniko1992
9. jún 2020

Som po lumbálke už 5 deň a som neskutočme slabá. Hlava ma bolí, nevoľnosť ma trápi.

Bol tak zle na tom niekto z Vás po LP?

ninazoja
9. jún 2020

@eniko1992 mne tak bolo hlava ma bolela ešte mesiac po☹️

danielahamar
9. jún 2020

Môj syn bol tiež dlho ko

nelca84
9. jún 2020

@eniko1992 ja som ani nevedela, že mi niečo robili, nič som necítila, nič ma nebolelo, po dvoch hodinách som šla na obed

pudlahudla
9. jún 2020

@nelca84 Zalezi od toho aku lumbalku robili, exisutuje ze vstrekuju chemo priamo s tou injekciou a po 4 hodinach si ok. Ale su aj lumbalk kedy lezis 24 hodin bez pohnutia

nelca84
9. jún 2020

@pudlahudla odber likvoru mi robili

krisbar
9. jún 2020

a lezala si poctivo, ze si nezdvihla hlavu? ja som bola v nemocnici a 24 hodin a viac som ani o cm nezdvihla hlavu. len rovno ako doska som lezala, bez vankusa. cikala do misy. este aj jedlo som si z boku davala. prave kvoli tomu, ze ma strasili ze ked tak urobim, tak ma bude priserne boliet hlava.

pudlahudla
9. jún 2020

@nelca84 aj mne neviem podla coho sa to urcuje ako dlho lezis

pudlahudla
9. jún 2020

@krisbar tak tak

eniko1992
autor
10. jún 2020

@krisbar mne kazali lezat na bruchu 2 hodiny a potom som uz mohla lezat na chrbte. Za tie 2 hodiny som vypila 2 litre vody, takze neviem. Predtym ludia museli lezat 24 hodin a teraz staci lezat len 2 hodiny. Nam nedoniesli misu, my sme museli ist na zachod, takze asi preto ma bolí hlava, ze som vstala.

danielahamar
10. jún 2020

@eniko1992 môjmu začali neskutočne bolesti na tretí deň, už keď mal ísť domov, nakoniec tam bol týždeň, nechceli ho pustiť

krisbar
10. jún 2020

@eniko1992 aha, no tak to je dost blbe ☹ ja som fakt poctivo lezala a ano, spominam si aj na tych 5l vody co som vypila (lebo som fakt casto volala kvoli vyliatiu misy).

nelca84
10. jún 2020

@krisbar o tej vode mne nikto nepovedal, ja som vobec nepila za tie dve hodiny co som mala lezat.. ale asi som mala stastie na sikovnu lekarku, kedze som nemala ziadne tazkosti potom

nelca84
10. jún 2020

A akej polohe vam vam LP robili?

krisbar
10. jún 2020

@nelca84 ja som sedela na stolicke,ale opacne tvarou k operadlu. Prebehlo to vsetko velmi rychlo, asi o 5:00 rano cize som bola este v polospanku 🙂

nelca84
10. jún 2020

@krisbar mne tiez posediacky v predklone, najprv ma to prekvapilo, lebo House to vzdy robil leziac naboku 😀 ale to su uz asi stare metody

pudlahudla
10. jún 2020

Tak napriklad ja som bola na boku a v celkovej narkoze 😂 a lezala 24 hodin bez pohnutia

nelca84
10. jún 2020

@pudlahudla asi vsade maju ine sposoby, to sa ako da lezat 24h bez pohnutia? Mne sa nechcelo lezat ani tie dve hodiny, zdalo sa mi to zbytocne, ale tak posluchla som

pudlahudla
10. jún 2020

@nelca84 no ak som nechela mat nejake komplikacie a bolesti hlavy musela som

nelca84
10. jún 2020

@pudlahudla si dobra, ja by som nevydrzala, poznam sa

pudlahudla
10. jún 2020

@nelca84 mi hovor nerada na to myslim bola to
Hruzaaa

krisbar
11. jún 2020

@nelca84 ako sa to da? Ked ti povedia, ze ked sa budes hybat, tak ti bude na vracanie a boliet hlava este dalsie dni. Ja som tiez clovek pre koho to bola smrrrrt, ale aj tak pol dna z toho dna som prespala. Dokonca na druhy den rano mi povedali, ze uz mozem vstat a aj tak som dalsie 3 hodiny spala. Vzdy je to o tom, ci obetujes 24 hodin, alebo potom tyzden a bude ti spatne.

baccio
11. jún 2020

Tiež som to znášala veľmi zle...ale horšie je že vám vedia pomôcť ale nenavrhnu vám ten spôsob.Ja som vedela čo zaberie a žiadala som si to lebo po troch dňoch čo som bola mimo som už nevládala.Krvna zátka mi zabrala do par hodín.Ak už nechcú robiť lumbalku s atraumaticlou ihlou mali by automaticky robiť tu krvnú zatku ak je človeku zle.A nie nechať ho vytrapit.

nelca84
11. jún 2020

@krisbar myslela som to tak, že si to neviem ani predstaviť ležať 24h bez pohnutia a hlavne som prekvapená aké tu niektoré opisujete ťažkosti... keby mi nekázali 2h ležať, tak idem na ten obed hneď, ja som fakt ani nevedela, že mi niečo robili