Nervy v zube a krvácanie.

mmoonna
5. feb 2020

Ahoj, už asi tri roky som mala jeden zub dosť citlivý na chlad. Zubárka to nejako neriešila, že zub je o.k. Teraz mám novú zubárku, dnes mi ten zub rozvŕtala a povedala, že treba vybrať nerv. Ale veľa mi to krvácalo, tak mi kanalík vyčistila len trochu a dala mi tam nejakú vložku, po ktorej by mi ten nerv mal úplne odumrieť. Potom mám prísť znovu, vyčistí mi to úplne a dá znova nejakú liečivú vložku. Stalo sa aj Vám, že Vám to tak krvácalo? Robila mi pre istotu aj rengen, lebo sa jej to nezdalo, ale bolo to o.k. Kedysi mi na jednom zube už vyťahovala nervy a vtedy mi to tak nekrvácalo.Dakujem za odpovede.

miiriaam
5. feb 2020

@mmoonna vzdy to krvaca,mas to zasah do tela.. zvolila spravny postup..

mmoonna
autor
5. feb 2020

@miiriaam ďakujem, ukľudnila si ma. Mňa vystresovalo, že ona mi išla robiť rengen, lebo sa jej nezdalo, že čo to tak krváca. Tak ja už nervy, že čo to tam mám.

rinsh
5. feb 2020

Ak sa môžem opýtať. Má tá tvoja zubárka moderné prístroje? Ja mám vytiahnuté 2 nervy. Čo som do nedávna ani nevedela, až kým som s jedným nezačala mať problémy. 2 krát som zuby mala liečené a nesprávne. Jednoducho som tam mala zápal pri ktorom som mohla o tie zuby prísť a to len kvôli nedostatočnému vybaveniu mojej zubárky. Musela som si nájsť zubára ktorý mi všetko musel robiť pod mikroskopom.

miiriaam
5. feb 2020

@mmoonna tak mozno ako to vyberala pichla vysoko,neviem .. ale viem ze vzdy to krvaca a dost boli.. mna to dokonca aj po uzavreti zubu velmi bolelo, potom mi musel zapaleny koren vyrezavat zboku

miriam1983
6. feb 2020

@mmoonna mala si ho zivy,tak krvacal. Ked su korene mrtve,nekrvaca.