Ahojte baby prosim tie ktore uzivate nieco na stres nervozitu poprosim z vl.skusenosti nieco co vam zabralo. Nejaky typ na nieco volnopredajne. Dobre recenzie citam na anxiolan. Dakujem
Persen Forte je perfektný, nie je návykový, čaj z rumančeka je tiež dobrý pred spaním.
@mullerova46 dakujem potrebujem skor nieco na zmiernenie nervozity a stresu pocas dna nie na nespavost...aby som nebola klbko nervov pocas dna
Sedatif.
Bachove esencie.
Persen mňa neuspával používala som ho hlavne počas dňa na nervozitu
Magnézium - ale dlhodobo
Magnosolv - je na predpis...len si vyskúšaj najskôr doma zobrať, lebo mňa tak oťapí že by som aj zaspala...možno na teba nebude mať až také účinky
Troška slabší je Magnerot - volnopredajný liek
oba sú magnézia.
Ak už nič nepomôže tak si daj predpísať Neurol 0,25 - nemusíš zobrať celú tabl., zober len 1/4 alebo len taký malilinký kúsoček ....
Treba hľadať pričinu nervozity, nie sa snažiť potlačiť symptómy, ešte nejaké vitamíny Ok, ale ani bylinné prípravky nie je dobré brať dlhodobo a už vôbec nie návykové latky ako benzodiazepíny.
Guajacuran, magnezium a caj z medovky.
Mne zatiaľ vždy pomohol persen
Na to je persen. Len som spomenula aj ten spánok. Ja som persen používala počas vysokej školy aj potom v práci keď som toho mala veľa a mala som úzkosť
Cbd kvapky a depress
Valeriana caj, ale zarobila som si vacsie mnozstvo. Hnusny, ale fungoval 👍
Mne anxiolan nezaberal vôbec. Používala som persen alebo persen forte a niekedy aj 2 naraz. Poprípade ak potrebujete ukludnit pred spánkom tak dobrý je čaj z valeriany lekárskej ktorá sa nachádza vo všetkých bylinkových liekoch na ukludnenie 🙂