Ahojte,mam hrozne silne PMS. Mam taku velku nervozitu pred menzesom, ze by som vrazdila. Neviem to ovladat. Vadi mi ked priatel na mna prehovori,ked nieco robi inak ako chcem presne v tej chvili,vadi mi otvorene okno u nas v kancelarii, vadi mi proste vsetko,ked ludia okolo mna zuju hlasne alebo dychaju..uz neviem co s tym a strasne ma to hneva. S kazdym sa hadam a najradsej by som bola sama daleko od vsetkych a vlastne mi aj vyhovuje byt pohadana aspon mi daju pokoj. Lekar mi povedal aby som cvicila a ja cvicim a nepomaha to. Mozno nejaka zumba alebo co,ale v tomto case som velmi leniva a len by som spala....neviete nieco poradit co mate odskusane?vdaka..
Ja mam tiez silne PMS, ja ficim na magnezium+Bcka, tie slabsie mozes aj kazdy den. Silnejsie si davam tak raz-dva krat do tyzdna. Mna to magnezko ukludnuje. Pms stale je, ale je to znesitelnsjsie.
@zuzzinka dakujem 😊
@marllik dakujem 🙂
U mňa je problém to, že som strašne citlivá, kedysi som bývala aj nervná, ale to odoznelo, keď som začala cvičiť. Joga mi tak pomohla v tomto 🙂
Poznam. Priblizne od Ovu po MS pijem 2x denne alchemilkovy caj + 2x denne tobolky pupalkoveho oleja a ked mam silnu chut niekoho vziat pod krk dam si 2tbl guajakuranu ako akutnu prvu pomoc... odkedy tak robim , citim sa ovela lepsie. vsetci ziju. maximalne sa mi chce pre nejaku blbinu rozrevat, ale je to znesitelnejsie. ale ten caj a tobolky treba pravidelne, to nefunguje akutne ako liek proti bolesti.