Nervozita počas PMS. Čo na to zaberá?

12. nov 2019

Ahojte,mam hrozne silne PMS. Mam taku velku nervozitu pred menzesom, ze by som vrazdila. Neviem to ovladat. Vadi mi ked priatel na mna prehovori,ked nieco robi inak ako chcem presne v tej chvili,vadi mi otvorene okno u nas v kancelarii, vadi mi proste vsetko,ked ludia okolo mna zuju hlasne alebo dychaju..uz neviem co s tym a strasne ma to hneva. S kazdym sa hadam a najradsej by som bola sama daleko od vsetkych a vlastne mi aj vyhovuje byt pohadana aspon mi daju pokoj. Lekar mi povedal aby som cvicila a ja cvicim a nepomaha to. Mozno nejaka zumba alebo co,ale v tomto case som velmi leniva a len by som spala....neviete nieco poradit co mate odskusane?vdaka..

marllik
12. nov 2019

Poznam. Priblizne od Ovu po MS pijem 2x denne alchemilkovy caj + 2x denne tobolky pupalkoveho oleja a ked mam silnu chut niekoho vziat pod krk dam si 2tbl guajakuranu ako akutnu prvu pomoc... odkedy tak robim , citim sa ovela lepsie. vsetci ziju. maximalne sa mi chce pre nejaku blbinu rozrevat, ale je to znesitelnejsie. ale ten caj a tobolky treba pravidelne, to nefunguje akutne ako liek proti bolesti.

zuzzinka
13. nov 2019

Ja mam tiez silne PMS, ja ficim na magnezium+Bcka, tie slabsie mozes aj kazdy den. Silnejsie si davam tak raz-dva krat do tyzdna. Mna to magnezko ukludnuje. Pms stale je, ale je to znesitelnsjsie.

autor
13. nov 2019

@zuzzinka dakujem 😊

autor
13. nov 2019

@marllik dakujem 🙂

xeniii
13. nov 2019

U mňa je problém to, že som strašne citlivá, kedysi som bývala aj nervná, ale to odoznelo, keď som začala cvičiť. Joga mi tak pomohla v tomto 🙂