Chcela by som sa spytat na jednu vec.Mam 15 a velmi nerovnomerne prsia.Od 13 to trvá a vobec nevidim že by sa zväčšilo.Aj ked si dam podprsenku aj tak vidno rozdiel.Dost ma to mrzi a neviem co mam robit.Pred rokom som bola u Gynekologicky a ta povedala,ze je to normalne a ze sa mi to casom upraví lenze uz mam 15 a je mi to neprijemne.Je mozne , ze sa mi to neupraví?Mohlo by nieco pomoct?
Áno je to normálne, nikto nemá celé telo súmerné. Ak by bol rozdiel príliš veľký, jedine operácia.
poznala som babu, ktora mala jeden prsnik vacsi a jeden mensi. a to o 2 cisla.
neviem ci to mas az takto,a le ak je rozdiel maly, tak sa netrap.
@majamat keby bol rozdiel malý tak to nerieším ale je to vidno aj ked stiahnem podprsenku.O jedno cislo minimalne mám
u mladych dievcat je to normalne, moze to byt aj aj kriva chrbtica a ta sposobuje aj nerovnomerne velke prsia
Určite je najvyšší čas to riešiť s gynekologičkou, pravdepodobne sa ti to už samé neupraví a jediný čas, kedy je šanca to riešiť, je kým sa vyvíjaš. Nenechaj sa odbiť alebo nájdi inú gynekologičku. Môže to byť spôsobené tým, že väčšinou spávaš na jednom boku a tá strana sa menej okysličuje.
Je to normalne. Mam jedno vacsie ako druhe. xD Po mame. Dedicne zjavne. xD A vraj je to casty jav.
nikto nema 100% rovnake prsia .. zial niektore maju rozne velkosti -tam jedine plastika ..ale 15 je malo este sa mozu zrovnat .. bud rada ze dake mas..ja som v 15 nemala nic 😀