Nerovnomerné prsia

2. nov 2022

Chcela by som sa spytat na jednu vec.Mam 15 a velmi nerovnomerne prsia.Od 13 to trvá a vobec nevidim že by sa zväčšilo.Aj ked si dam podprsenku aj tak vidno rozdiel.Dost ma to mrzi a neviem co mam robit.Pred rokom som bola u Gynekologicky a ta povedala,ze je to normalne a ze sa mi to casom upraví lenze uz mam 15 a je mi to neprijemne.Je mozne , ze sa mi to neupraví?Mohlo by nieco pomoct?

syslik81
2. nov 2022

nikto nema 100% rovnake prsia .. zial niektore maju rozne velkosti -tam jedine plastika ..ale 15 je malo este sa mozu zrovnat .. bud rada ze dake mas..ja som v 15 nemala nic 😀

januska12323
2. nov 2022

Áno je to normálne, nikto nemá celé telo súmerné. Ak by bol rozdiel príliš veľký, jedine operácia.

majamat
2. nov 2022

poznala som babu, ktora mala jeden prsnik vacsi a jeden mensi. a to o 2 cisla.
neviem ci to mas az takto,a le ak je rozdiel maly, tak sa netrap.

autor
2. nov 2022

@majamat keby bol rozdiel malý tak to nerieším ale je to vidno aj ked stiahnem podprsenku.O jedno cislo minimalne mám

kacena4
2. nov 2022

u mladych dievcat je to normalne, moze to byt aj aj kriva chrbtica a ta sposobuje aj nerovnomerne velke prsia

lily246
2. nov 2022

Určite je najvyšší čas to riešiť s gynekologičkou, pravdepodobne sa ti to už samé neupraví a jediný čas, kedy je šanca to riešiť, je kým sa vyvíjaš. Nenechaj sa odbiť alebo nájdi inú gynekologičku. Môže to byť spôsobené tým, že väčšinou spávaš na jednom boku a tá strana sa menej okysličuje.

ivangeline
2. nov 2022

Je to normalne. Mam jedno vacsie ako druhe. xD Po mame. Dedicne zjavne. xD A vraj je to casty jav.