Nerastú mi vlasy

lujzalbp
9. feb 2022

Ahojte, ja mám taký problém. Už vyše roka mám rovnakú dĺžku vlasov. Mám len 22 rokov a ešte som takýto problém s vlasmi nemala. Odjakživa mi strašne rýchlo rástli vlasy, vždy som ich mala pomaly až po zadok, no teraz sa akoby zasekli a úprimne už neviem čo robiť. Stres nemám, stravu mám stále rovnakú, zdravotné problémy nemám, iný dôvod mi už nenapadá. Šampón používam špeciálne na rast vlasov s obsahom kofeínu, taktiež používam aj oleje na podporu rastu vlasov, no nefunguju. Preto sa chcem spýtať, či má niekto podobné problémy alebo či poznáte niekto lekára ktorý by mi vedel v tomto pomôcť, niekde tuná blízko TN. Budem vám vďačná za akúkoľvek odpoveď, či radu. 😊😊

veronika_vero04
9. feb 2022

@lujzalbp ahoj, neprekonala si Covid? Ja som bola s podobnou situaciou u kadernicky, mne prestali rast, plus velmi vypadat, co mne sa nikdy nestalo. A ona mi prave povedala, ze to moze byt tym,ze som prekonala.

noami12
9. feb 2022

@lujzalbp ja som mala tiež dlhú dobu rovnaku dĺžku ani som sa nemusela strihať, iba farbiť korienky, tak som vedela ze vlasy mi rastu, ale končeky vypadávajú, mala som to zo žehlenia vlasov. Ako som otehotnela začali mi normálne vlasy aj rast a konečne ich mam dlhšie, používať som začala iba dixi šampón žihľavový a som si istá ze dopomohol tomu aj on, už konečne sa môžem aj postrehnúť a viem ze už mi vlasy rastu a končeky sa nelamu, bola som asi cca 3 mesiace dozadu sa dat postrehnúť a plánujem aj teraz, lebo neskutočne sa mi rozrástli, ešte som zabudla ze sem tam keď nezabudnem beriem biosil tabletky a aj na tie sú celkom dobre recenzie 🙂 sem tam si do pokožky j do vlasov kokosový olej natriem a nechám pôsobiť aspoň 2 hodiny 🙂

tina4931
9. feb 2022

@lujzalbp skúšala si zinok, biotín, MSM,ricínové pravidelné zábaly, umývanie v odvare zo žihľavy, ľanu....Jeden čas sa dávali injekcie B12-tky alebo panthenolové.

cosmic_origin
9. feb 2022

@lujzalbp Vlasy rastú len určitý čas, potom ostanú rovnakej dĺžky až kým nevypadnú a potom začnú rásť nové (jasne, že tento proces sa deje postupne, a nie so všetkými vlasmi naraz). Ale kľudne ti môžu rásť len si to nemusíš všimnúť lebo tie nové sú zatiaľ kratšie než zvyšné vlasy. Ale môže to mať aj milión iných vysvetlení.

madeline1
9. feb 2022

@lujzalbp asi ti chybaju vitaminy...skus B komplex, kazdy den jednu tabletu a do koncekov olej proti lamaniu...

daniela2202
10. feb 2022

@lujzalbp nerástli ani vlasy ani nechty, mala som helicobacter

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bajka16
10. feb 2022

Ono tie vlasy ti rastú..len pravdepodobne sa ti konce lámu..tym pádom to nevidíš to je jasné. Čím dlhšie vlasy tým viac sa lámu. Neexist aby ti vlasy od korienkov nerástli. Takže podstrihovať sa má svoje opodstatnenie.

aliaray1
10. feb 2022

@lujzalbp mne narastla 10r vzad zrazu raz vaha a prestali rast a padali vlasy a zhorsili sa nechty...az mi zistili znizenu funkciu stitnej zlazy, po nastaveni liecby sa to pomaly vratilo do povodneho stavu.

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
3katka151
11. feb 2022

Skús Milvu chinín. Rastú po nej ako divé. Aj dlho po nej.

krstn003
10. júl 2022

na rast vlasov som brala tabletky,

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz