Chcem sa opýtať, či niekto mal problém so zapachom z úst
trvá to už roky, absolvovala som gastro pred rokmi a nič vážne sa nezistilo. zuby to niesu, dentálnu absolvujem aspoň 2x do roka, používam medzizubné kefky, škrabku na jazyk
ovplyvňuje má to v bežnom živote
mal niekto takýto problém a podarilo sa mu ho vyriešiť?
dakujem 😒
@xeonela no ja som akože nemala s týmto problém, potom som bývala vela chorá a stále som mala zapálené mandle, no už mi tak pachlo z úst že sa so mnou ani rozprávať nedalo... fajn je aj žuvaľ mätu, ale aj tak nedá sa to do smrti, vybrali mi mandle a prešlo to, mala som ich už nahnité fuj..
@zdenusa4 mandle už nemám 3 roky. dala som si ich vybrať práve preto, že som mala pocit že to je kvôli tomu , ale nieje 😒
Tak to potom asi fakt ide iba zo žalúdka.. No skús ešte toho stomatológa. Aj viacerých nech ti viac ľudí povie názor na to.
Skúsila by som riešiť problém s trávením, mam veľmi dobre skúsenosti s patentovanými symbiotikami, ak vás zaujíma viac, rada napíšem 😊
tak aspoň žuvačku skús pre lepší pocit...
Mala som. Pred 12 rokmi. Pomohol výber krčných mandlí. Mala som ich obrovské a množili sa v nich baktérie, mala som aj Aslo zvýšené. Ešte skúste Helicobaktera vyšetriť, či nemáte. Aj to môže byť príčina.
Skus ustnu vodu lacalut flora
Zápach môže spôsobovať aj reflux. Manžel si urobil dlhšietrvajuci detox, pomohlo.
Nos máš ok? Cukrovka?
Vraj sa to da nejako aj stravou upravit. Co viem, tak aj dumbier moze pomoct 😉