Neprijemný tlak a bolesť na mechúri.

jessi03
4. nov 2018

Ahojte mate niekto podobny problem?mavam tlaky a bolesti na mechuri.Uz to trva vyse 4 mesiace a zacalo sa my to po laparoskopii.😦Neraz som navstivila urologa 2.krat moc negat.A 3ti boli tam bielkoviny dostala som antb.no nepomohlo my to bolesti a tlaky co tam pocitujem je to neprijemne Budem musiet absolbovat aj vysetrenie mechura kedze neviem kde je problem...niekto z podobnym problemom??

gaaaa
5. nov 2018

@jessi03 Ja to tiež mám na urologiu chodím každý polrok.A ja mám po operácii veľa zrastov plné brucho a tie mi tlačia na mechur.A ked su naliate plné ani nehovorím.

jessi03
autor
5. nov 2018

@gaaaa 😦Takze to moze byt aj zo zrastov...robili ti aj cystoskopiu?ako na to prisli?aj sa nejak liecis?

jessi03
autor
5. nov 2018

@gaaaa Enzymi si neskusala?Wobenzym alebo seraptase?

monkabohdalova
5. nov 2018

@jessi03 ja už to mám dva roky:(. Začalo mi to po operácii hlavy (operacia hypofyzy zasah do hormonalnrj časti) , vždy všetky výsledky mám ok, vyšetrenia som podstupila a vždy všetko dobre, hlavne že problém vycikať, bolesti neskutočne, ani okúpať sa normálne nemôžem, len sprchu narýchlo:/

gaaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gaaaa
5. nov 2018

@jessi03 Nie nerobili mi cystokopiu.Bola som na Ct a MRI a vtedy mi povedali,že mám zrastené čo sa dá a zrasty mi tlačia dolu.Ked ich nemám naliate necítim to tak ako ked su.Je to nepríjemné.