Nepríjemný pocit vzadu na krku

9. jan 2022

Ahojte, viete mi poradiť už dlhšiu dobu asi týždeň mám take nepríjemne pocity vzadu na krku a teraz sa k tomu pridružilo take napätie v oblasti zátylku ( vzadu ako je krk a hlava) a pociťujem na sebe take akokeby jemne trhnutie alebo tras alebo tiky neviem to opisat proste si predstavte situáciu že ležíte a síce hlavou až tak netrhnete že to nevidno v reáli a le vnutri jak je hlava a krk tak cítite že vás to tak trhlo.. neviem.. na neurologiu sa dostanem až o dva mesiace a k obvodnej je to take blbé pre mna lebo tam chodím často a v konečnom výsledku mi nic nezistia ale kebyže to začne byt neúnosné tak pôjdem aj keby stromy padali.. dnes má krimi dokonca nie že seklo alebo boli má sval na krku a cítim menšiu obratnosť.. taktiež mám chronicky stres tak neviem či to je z toho alebo naozaj mám nejaký problém.. vyšetrenie krvi, mocu atd som mal robené v októbri a až na nedostatok decka a železa mi nic nie je.. ja viem, že doktor by hneď najlepšie určil čo a ako ale len sa chcem informovať ci nemal niekto niečo také..
a ešte dosť často aj zatinam zuby a mám trosku problém s zhryzom.. vopred ďakujem budem vďačný za odpoved.. dosť mi to komplikuje každodenný život..

luccija
9. jan 2022

Veď stres spôsobuje stiahnuté svalstvo na chrbtici detto zatinanie zubov.

autor
9. jan 2022

@luccija ale aj tie tiky, Trhnutia?

zara282
3. máj 2024

Ja to mam pri tetanii

catherinah
3. máj 2024

Áno, pri tetanii je to časté

rock7
2. jún 2024

Ako si dopadla u lekára? Ja mam tie isté problémy.