Ahojte poraďte nejaký fakt dobrý deodorant antiperspirant niečo čo fakt pomáha. Strašne som sa začala potiit a vždy sa ten zapach prežije ci už cez nivea,dove, prírodný bez soli a hlinikov. Pánsky som mala a tiež nič, po 2 hodinách sa cítim. Je to veľmi nepríjemné. Dotoho mi začali strašne vlasy padať. Hrôza
Zvýšiť pitný režim, najmä cistu vodu a možno niektoré druhy čajov.
Na padanie vlasov by dom si kúpila zinok a nejaké vitamíny k tomu
A zvazila návštevu kožnej ambulancie
Nadmerné potenie a vypadávanie vlasov môžu byť aj príznaky ochorenia šťítnej žľazy.
skús detský zásyp na prdelky malých detí...vyskúšané
na vlasy mi chvíľu pomohlo vlasové hnojivo...mala som 3 balenia, potom to už neúčinkovalo
Nepotím sa, používam z ORIFLAMe gulôčkový antiperspiračný dezodorant. Do 14.11. sú akcie 15%. v katalogu sú za 1.99€.
V lekárni som chcela kúpiť Alpicorr*F . Povedali mi, že to je napredpis, kožná lekárka, alebo obvodný lekár.
Kupila som kofeínový šampon DIXI, Potom Loreal posilňujúci - prestali mi padať. Teraz používam z ORIFLAMe DUOLOGI
Odporucam driclor z lekarne 🙂 i ked mne zabera deodorant od aloe forever (spociatku to nemalo skoro ziadny efekt, ale tak ako mi aj odporucili, treba ho uzivat dlhsie, kym si telo zvykne a naozaj sa tak stalo, uz ho pouziva aj manzel 👍), ked viem, ze budem niekde dlhsie alebo idem na spolocensku udalost, tak si vzdy dam tento driclor.