Nepríjemné návaly horúčavy a nevoľnosť

11. nov 2023

Zacalo to tento tyzden. Z nicoho ci ma zacne oblievat horucava, taka celotelova, niekedy ho ostane iba pri navaloch tepla, ale niekedy mi z toho pride hrozne zle, az na odpadnutie. Objavuju sa aj v noci, obcas iba raz za noc niekedy celu noc. Mam 36, stitna v ok, meska mi menstruacia 7 dni, zacalo to vlastne 2 dni po meskani. Tehotna ista nie som. Neviete co s tym.

taktotedanie
11. nov 2023

Ides pomaly do prechodu predcasneho?

luccija
11. nov 2023

@taktotedanie tiež si myslím.
Daj si spraviť hormonálny profil u gynekológa.

autor
11. nov 2023

@taktotedanie v aprili som tento rok prestala kojit po 2och rokoch a odvtedy su tie kramy este take hore dole. Tak neviem, v decembri mam gynekologa ale dufam ze to nebude este predcasny prechod

ysseba
11. nov 2023

A nezačala si brať antikoncepciu? Ja keď som nasadila teraz nedávno antikoncepciu, tak som spozorovala tiež návaly tepla. A mám takú čudnú antikoncepciu, že menštruácia mi chodí ako sa jej zachce (je to bez estrogénu a môžu ju aj kojace ženy. Ja ju užívam preto, lebo z iných, klasických, mám migrény)

autor
11. nov 2023

@ysseba nie nie, neberiem

ysseba
11. nov 2023

Hmm🤔 no tak asi najistejšie bude dat si spravit hormonalny profil

majamat
11. nov 2023

kludne to mozu robit hormony. ak mas este cyklus taky vselijaky, tka to moze byt. na to aby sa zena pocas ms cyklu citila dobre, musia byt hormony v sulade.
kedze ti ms meska, moze byt ze tam nejaka odchylka nastala. kolegyna mavala taketo tazkosti vzdy ked jej ms meskal