Nepríjemné bolesti nôh

erikacizmova
3. feb 2021

Dobry den žienky chcem sa spytat mam bolesti noh ale nie až tak často su to neprijemne bolesti niekedy ma boli jedna noha a potom niekedy aj oby dve..a vzdy mi nato pomoze ked si stiahnem nohu bud zo šnurov alebo s niečim alebo mi pomoze uplne horuca voda mate stym nejake skusenosti v detsve som mala zapal krvy suvisi to nejako stym? Nechcem aby ma niekto hned kritizoval u doktorov tak často nechodim tak hned co mi prve napadlo bolo toto 🙂

anicka176
3. feb 2021

@erikacizmova ahoj, neviem presne co myslíš pod zápalom krvi, ale trebalo by navštíviť lekára aby vylúčil ochorenia žíl a tepien dolných končatín, predsa sa nedá poradiť bez vyšetrenia a poznania Tvojho celkového zdravotného stavu.

simca06022011
3. feb 2021

@erikacizmova a za co konkretne ta ma lekar kritizovat? Tak hadam ked mas takyto problem, ze si musis nohu stahovat snurou (??) tak asi by bolo najlepsie ist jednak na preventivku a tiez ti konkretne toto dat vysetrit. Tazko si pod takymto opisom nieco predstavit, moze ist o zapal zil, alebo problem so zilami nejaky, alebo svalmi, alebo chrbticou.. od hocicoho mozu nohy boliet.. Ak je to zilovy problme, myslim,ze tam sa napr. horuca voda ani neodporuca...

fatima99
3. feb 2021

no pri tychto problemoch by som voala doktorovi :/ to co opisujes mi pride ako nedostatocne dokrvovanie