Ahojte, dnes som si išla ľahnúť do postele a keď som si položila hlavu na vankúš tak ma neskutočne začala bolieť (v tom mieste na ktorom ležím)… Nevie niekto prečo 🥺😞😞😞 kým sa je časti nedržim tak moc neboli len po dotknutí začne
Mňa takto tiež istého času bolievala, viackrát sa mi to zopakovalo a prišla som na to, že takáto bolesť ma často chytí, keď som taká akoby vyčerpaná, tak to telo mi to dá najavo, že je na čase proste spomaliť. U teba to môže byť aj niečo iné kľudne, ale u mňa to bolo takto. Aj sa mi to ešte z času na čas objaví, ale teda dám si od bolesti a vybavčo.
@ribana95 a kde myslite na hlave? Na spánku? Alebo na hlave vo vlakovej časti? Ja som mala minule niečo podobne, na temene keď som si ľahla tak taká pichavá bolesť. Keď som sa otočila na bok, tak nič. Bola som unavená tak som to neriesila. Na druhý deň som sa cesala a taká ista bolesť keď som prešla po tom mieste a čuduj sa svetu, bol to hrbolcek vyrážky 😂😂 čiže môže sa vám robiť vyrážka kľudne, len sa vám ešte nedostala na povrch a je v pod kožou ešte. Ak by to nebola vyrážka tak by som sa zamyslela či ste sa niekde nebuhli