chcem pocut vas nazor popripade radu. 14.2. sme mali s mm nechraneny sex do 2 hod. som zobrala escapelle mrchu som mala dostat4.3. ale odvtedy nic teraz uz 3 den krvacam no iba pri moceni inak krv nevidiet nemam ani bolesti ako na mrchu. tehotna niesom robila som si 3x test. dr. mi tvrdi ze vraj mimomaternicove by som zistila z neskutocnych bolesti. co si myslite vy? zasla by som aj k svojej no dcera od pondelka zvracia a navyse ma moja 2 t dovolenku. paradoxne ju zastupuje dr. od ktorej som si preniesla kartu. dakujem za rady
@maruska_22 nie nepopomýlila som sa sme sa s manželom smiali že som dostala najdrahší darček na valentína
pohotovost? krvacanie pri moceni mi pride dostatocna indikacia, ci?
Tabletky po ti dokazu rozhadzat cyklus na dobu neurcitu, ale krvacanie pri moceni s tym nemusi vobec nic mat - to moze byt urologicky problem, hlavne ak ti krv vyteka s mocom a nie z vaginy, urcite gynekolog a urolog by ta mali vysetrit -vzorky mocu a sono.
Mimomaternicove sa prejavuje pichanim na jednej strane, neskor bolestami, strasne bolesti nastupuju urcite az ked tehotenstvo postupi na par tyzdnov. Ale krvacanie by bolo vaginalne
@majulino ja som po dobrati hormonov dlhodobo spinila a tiez som si to vsimla po pouziti toalety. Ja som si overila ci spinimaj tak ze po nejakom case po moceni som si zaviedla tampon a po 5 min vybrala- tak som vedela, ze to nesuvisi s mocenim a tak vylucis urologicky problem (ak ta nepali, nereze pri moceni). Pokial sono vyluci cysty a podobne, tak je to asi len hormonalny vykiv sposobeny tabletkou. To je najlepsie preckat, ber vitaminy pre zeny, multi s kyselinou listovou to podporuje upravu cyklu, mne to zabralo, ja som brala vitabiotics ale neviem ci ich predavaju na sk. Ak sa da tabletke sa vyhni v buducnosti, opakovane pouzivanie sposobuje vselijake neplechy
Fuha, 14.2. a odvtedy stale nic? Nepomylila si si datum? Ved to by si bola uz v 5.mesiaci.. vyzera to tak, ze urcite nieco nie je v poriadku, nemusi to byt len mimomaternicove, ale aj mozno nejaka cysta alebo co.. 2 tyzdne je dost dlho, urcite by som necakala viac ako 3 dni a ak sa to nezlepsi, tak trapas-netrapas, zasla by som k tej zastupujucej 🙂