Neprestávajúce bolesti z krčnej chrbtice

Včera o 12:49

Poraďte prosim, trápim sa už príliš dlho s hnusnou bolesťou hlavy vyžarujúcou do tváre, spánkov, uši, nosa, zubov, dokonca pocit na zvracanie a bolesť krku a šije. Bola som na fyzio 2x, ale absolutne nič, žiadny rozdiel. Voľnopredajné maste nepomohli. Nejaká rada? Trápim sa celodenne, dobre je len keď spím…

terina25
Včera o 12:51

Akurat riesim to iste. Mne pomaha masaz, suche teplo,

autor

@terina25 fakt? Môžem napísať prosím ťa?🙏

majamat

zaujimave, mna ked to chyti, tka sa zobudim na bolest hlavy a spat neviem.

terina25
Včera o 12:52

Infrasauna, mast thajska, a z liekov flector

terina25
Včera o 12:52

Mozes

majamat
Včera o 12:53

mam roky problem s krcnou chrbticou. su obdobia, ked je len troskustuhnuta a zas su obdobia, ked je stuhnuta vlemi, pripadne aj boli, niekedy je bolest taka, ze je neprijemna, ale da sa, inokedy to prejde do riadnej bolesti, kedy sa prida aj vracanie. nie je to stale rovnake, proste su to take fazy.

martul
Včera o 13:01

U doktora - neurológa si bola? MRI si absolvovala? Treba zistiť príčinu bolestí a podľa toho liečiť. Mne napríklad neurológ na krčnú chrbticu vyslovene fyzioterapiu zakázal.

biba_18
Včera o 13:18

čo znamená že fyzio nepomohlo? čo na to ortoped? a čo s tým ty sama aktívne robíš?

nynia
Včera o 14:42

okrem fyzio si bola aj u dr? Urobil nejaké zobrazovacie vyšetrenie rtg, mti, ct..?

autor
Včera o 15:13

Ďakujem za odpovede. Odpoviem hromadne, bola som u neuro, na orl a z otr aj na rtg…

biba_18
Včera o 19:38

bola si ale vieme houby o diagnóze…

siska53
Včera o 22:46

Musi byt dobra fyzio a hlavne potom treba aj nadalej cvicit... Masaze a tak... Ja to tiez mam, cize rehabky a cvicievat... u mna je aj zbytocne si davat lieky, aj tak nikdy nepomozu, vzdy mi to trva tak 2-3 dni.