Zdravim maminky..pred 11 mesiacmi som rodila sekciou kojila som cca mesiac..na naslednych vysetreniach u doktora bolo vsetko v poriadku..az na mensiu cystu na pravom vajenciku ktoru doktor nijak neriesil len ze sa bude kontrolovat kedze nesposobuje problemy...a nejavi sa mu nijak podozriva..lenze v podstate od sestonedelia mam dost nepravidelny cyklus..bud mi to vynechalo mesiac alebo prislo skor..zacala som teda pred 4 mesiacmi pit alchemyllkovy caj a cyklus sa mi ustalil na 26 dni..tak som myslela ze uz vsetko v poriadku alchemylku som prestala pit a teraz bác ..prislo mi to po 17 dnoch..neviem comu to pripisovat ci tomu ze sme mali teraz stresovejsie obdobie ( svadba a vybavovacky okolo toho)..alebo co..mate skusenost s niecim podobnym???..bolesti mavam len mierne a krvacanie je normalne..ziadna odchylka v tomto..Vopred dakujem za kazdu reakciu.
@pininka a ak sa mozem opytat ako to chodilo tebe?..a ako si to potom vyriesila?
lebo mi dost aj padaju vlasy a mavam take navaly tepla..myslis ze to budu hormony?
@sandra1910 podla mna urcite. Mne zistili v druhej casti cyklu malo zenskych hormonov, akoby som isla do prechodu a mam vysoky testosteron. Ale stitna zlaza je ok.
Ja som nikdy nemala nejako extra pravidelny, ale po druhom cisarskom cista katastrofa. Skus si dat urobit hormonalny profil.