Nepravidelný menštruačný cyklus po sekcii

sandra1910
9. júl 2018

Zdravim maminky..pred 11 mesiacmi som rodila sekciou kojila som cca mesiac..na naslednych vysetreniach u doktora bolo vsetko v poriadku..az na mensiu cystu na pravom vajenciku ktoru doktor nijak neriesil len ze sa bude kontrolovat kedze nesposobuje problemy...a nejavi sa mu nijak podozriva..lenze v podstate od sestonedelia mam dost nepravidelny cyklus..bud mi to vynechalo mesiac alebo prislo skor..zacala som teda pred 4 mesiacmi pit alchemyllkovy caj a cyklus sa mi ustalil na 26 dni..tak som myslela ze uz vsetko v poriadku alchemylku som prestala pit a teraz bác ..prislo mi to po 17 dnoch..neviem comu to pripisovat ci tomu ze sme mali teraz stresovejsie obdobie ( svadba a vybavovacky okolo toho)..alebo co..mate skusenost s niecim podobnym???..bolesti mavam len mierne a krvacanie je normalne..ziadna odchylka v tomto..Vopred dakujem za kazdu reakciu.

pininka
9. júl 2018

Ja som nikdy nemala nejako extra pravidelny, ale po druhom cisarskom cista katastrofa. Skus si dat urobit hormonalny profil.

sandra1910
autor
9. júl 2018

@pininka a ak sa mozem opytat ako to chodilo tebe?..a ako si to potom vyriesila?

sandra1910
autor
9. júl 2018

lebo mi dost aj padaju vlasy a mavam take navaly tepla..myslis ze to budu hormony?

pininka
9. júl 2018

@sandra1910 podla mna urcite. Mne zistili v druhej casti cyklu malo zenskych hormonov, akoby som isla do prechodu a mam vysoky testosteron. Ale stitna zlaza je ok.