Ahojte, vedel by mi niekto poradiť alebo mate skúsenosti s týmito prípravkami na nepravidelný menštruačný cyklus, ktorý zaberá viac? pomáha to alebo sú to len vyhodené peniaze..? Dakujem
Mne na úpravu pomohol bylinkový čaj od pani Kopáčovej z Vrbového, ktorý mi namiešala, keď som tam bola. Som z ďalej, tak potom mi odporučila kúpiť si ženský čaj z lekárne, gynastan. Zrejme závisí aj od príčiny, u mňa veľa spravil stres, toto som si poriešila tiež.
tieto prípravky nepoznám, ale ja mám ten istý problém , kúpila som si kvapky Gynex a upravilo sa .. MS som mala len na vyvolanie injekciou s hormonmi
@mobilbabie a nemala si stoho vedlajsie ucinky nejake, priberanie, alebo tak, a ako dlho si tich uzivala?
stále mávam dlhšie cykly okolo 30-38dni, tento mesiac som začala krvacať na 23 deň.Krvacanie trošku silnejšie ako obvykle, ale nič hrozne akurat že zvyknem krvacať tak 3dni potom už len špinenie, teraz je 6 den a stale krv. Nema s tym niekto skusenosť? Je to vplyvom hormonov? alebo čim to je?
Babenky, na nepravidelnu a bolestivu menstr. zabera pupalkovy olej a tiez materska kasicka, harmonizuje hormonalnu hladinu, odporucam. A tiez cajiky z alchemilky su dobre, treba ale uzivat dlhsie...
@anik025 nie nemala uzivam asi 2 mesiac zatial ok
NIKTO NIC?