Prosim Vas o radu poslednej dome mam velmi nepravidelny cyklus. dr mi nasadil antikoncepciu na upravenie... Len ta krv sa mi nezda. Je jasnocervena, lepkava a niekedy aj kvapka je to dost silne...trva to vzdy 5 dni a poto to prejde hned. Maternicu mi pozeral.,mam ju peknu cistu... Dakujem za kazdu radu
:(
A čo je na tom zvláštne?
Aj mne sa konzistencia krvi meni. Tiez ma to niekedy vyplasi. Viac ma vsak trapia krvne zrazeniny, ktore vraj poukazuju na nedostatok zeleza v tele. K pravidelnosti cyklu len tolko: 30 rokov mam menzes kedy-tedy. Od 27 do 67 dni. Od minuleho roka drzim bezlaktozovu a histaminovu dietu a pol roka mam menzes kazdych 27 dni.
@da_n_ka
@jaja018
Na upravu cyklu a celkovu harmonizaciu horm.systemu je z prirodnych zdrojov vemi ucinny pupalkovy olej, odporuca sa jeho dlhodobe uzivanie, 1KL rano a vecer. POmaha pri roznych zenskych problemoch: menopauza, bolestiva a nepravidelna menstr., ovulacia, endometr, cysty a pod.
Pripadne popijanie alchemilkoveho caju tiez zlepsuje tieto stavy.
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
ahoj tiež som mávala velmi nepravidelne ale naopak bolo to hrudkovité a priam hnedé teraz je to take ako píšeš ty a pravidelné neviem mne sa to zdá byť ok
este jedna vec, este som tu antikoncepciu nezacala brat