Nepravidelný cyklus a zvláštna krv

da_n_ka
25. nov 2014

Prosim Vas o radu poslednej dome mam velmi nepravidelny cyklus. dr mi nasadil antikoncepciu na upravenie... Len ta krv sa mi nezda. Je jasnocervena, lepkava a niekedy aj kvapka je to dost silne...trva to vzdy 5 dni a poto to prejde hned. Maternicu mi pozeral.,mam ju peknu cistu... Dakujem za kazdu radu

da_n_ka
autor
25. nov 2014

este jedna vec, este som tu antikoncepciu nezacala brat

da_n_ka
autor
25. nov 2014

:(

jaja018
25. nov 2014

A čo je na tom zvláštne?

da_n_ka
autor
25. nov 2014

@jaja018 nikdy som takú nemala. Vzdy bola tak trošku taka hlienova, dobre sa utierala. Teraz je to čistá krv ako ked sa človek poreze alebo nieco take :(

beazpk
25. nov 2014

Aj mne sa konzistencia krvi meni. Tiez ma to niekedy vyplasi. Viac ma vsak trapia krvne zrazeniny, ktore vraj poukazuju na nedostatok zeleza v tele. K pravidelnosti cyklu len tolko: 30 rokov mam menzes kedy-tedy. Od 27 do 67 dni. Od minuleho roka drzim bezlaktozovu a histaminovu dietu a pol roka mam menzes kazdych 27 dni.

da_n_ka
autor
25. nov 2014

@beazpk ja zrazenuny nemam. Ta krv je čistá jasná. A cyklus mam strašne po pôrode rozhadzany.... 13, 19, 25,26,10,18 dňový :(

jaja018
25. nov 2014

@da_n_ka nooo ja mam od porodu tiez katastrofalny cyklus ale ja zase hrozne dlku od 40 do 60 dni po 60 som bala na vyvolavacku. Takyto kratky cyklus neni ok

nutrimas
25. nov 2014

@da_n_ka
@jaja018
Na upravu cyklu a celkovu harmonizaciu horm.systemu je z prirodnych zdrojov vemi ucinny pupalkovy olej, odporuca sa jeho dlhodobe uzivanie, 1KL rano a vecer. POmaha pri roznych zenskych problemoch: menopauza, bolestiva a nepravidelna menstr., ovulacia, endometr, cysty a pod.
Pripadne popijanie alchemilkoveho caju tiez zlepsuje tieto stavy.
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

tjaden
25. nov 2014

ahoj tiež som mávala velmi nepravidelne ale naopak bolo to hrudkovité a priam hnedé teraz je to take ako píšeš ty a pravidelné neviem mne sa to zdá byť ok