Baby prosím Vas možno ste mala niektorá problém ako ja 😒. Kde začať takže s mm sa snažime o babätko mam diagnostikované PCO a otočenu maternicu a hlavný problém nepravidelný cyklus ... pred dvoma týždnami som začala špiniť malinko na hnedo vytok jeden deň trocha krvi len na toaletnom papieri pri použiti wc trvalo to 5 dní skončilo to ... posledný čas resp.dni citim stale bolesti ako na MS mam bolave prsia urobili sa mi na nich žilky u dr.som bola a ten mi nasadil duphaston pre neprav.cyklus nič nenašiel na sone neobvykle robil mi aj HCG ale to vyslo len 0,50 čiže negativne myslite ze ide o hormony?nikdy sa mi to nestalo MS bez vyvolania nedostanem čiže len s Agolutinom od vtedy mi ostali bolesti pod bruskom ako na MS a mam citlivejšie bolestivejšie prsia a zvyraznili sa mi žilky đakujem baby za nazor
@maciatko93 Ahoj..Nakoľko som si prešla už veľa vecami po lekárskych veciach môj názor je žeby si mala ísť na štítnu žľazu,imunitu,hematologiu lebo všetky tieto veci spolu súvisia a keď máš takýto problém išla by som do toho.Mne to trvalo 8 mesiacov kým som pochodila lekárov ale stalo to zato.Drzim palce nech príde vytúžene babo a dopadne všetko čo najlepšie..