ahojte mam taku otazocku .. po porode nemam pravidelny cyklus ...pridavam aj fotku menstruacneho kalendara....mohli by ste mi tu prosim nejako vysvetlit ako si podla neho mozem vypicitat plodne dni? ...aspon priblizne...dakujem
@jaruska12345 ale ja nechcem praveze nic zbytocne brat... to sa mi nedaju vypocitat plodne dni aj podla tohto? ...
neodporucam nic brat..ale pokial nie je cyklus pravidelny, plodne dni sa nedaju vypocitat.. a keby sa aj dali, stale to nie je stopercentna zaruka, ze neotehotnies 🙂
meria sa digitálnym teplomerom najlepšie na 2 desatinné miesta najlepšie v pošve každé ráno v tú istú hodinu ked sa zobudíš a pred tým ako vstaneš z postele a zapisovať treba sú na zapisovanie aj stránky pred ovu býva nižšia teplota a ked ovu nastáva teplota klesne a hned stúpne a mala by sa stála držať hore až do príchodu ms
tu pozri baby ti poradia https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
tak treba sexovat kazde tri dni a nemusis pocitat plodne dni.. 🙂
asi teda iba tu bazalnu teplotu merat, ako ti bolo odporucane.. ale ak si prvy raz nemala problem otehotniet, ja si myslim, ze pri pravidelnom styku relativne rychlo otehotnies znova..
@jaruska12345 ale ako som pisala ja nechcem nic brat... jednoducho ten cyklus tak ma asi byt... a nechcem ho nicim napravovat..jednoducho to je priroda... a to neexistuje ziadna zasada? .. ze kolko dni po zacati ms nastupi ovulacia?