Nepravidelný cyklus

eebey
6. nov 2013

Ahojte poprosím Vás o radu, resp. názor na môj aktuálny problém. Pred rokom som vysadila HAK (po 6 rokoch). Do augusta 2013 som mala dosť nepravidelny cyklus (28 - 45 DC), cysty a nasledovne Agolutin (vyvolavačka). Na radu lekara som znovu na 3 mesiace nasadila HAK, po jej vysadeni som Ms dostala, no momentálne som 44DC,po 2 Agoulinoch, cyste a ešte aj k tomu som mala nadmerne množstve vody v brušnej dutine (moment. sa uz väscia cast vstrebala a cysta praskla). Pan doktor mi chce opatovne nasadit HAK, no ja by som uz velmi nechcela, nakolko by som si rada upravila cyklus bez zbytocnych hormov, aby som o rok ci dva nemala problemy s otehotnenim. Ako by ste to vy riesili? Dakujem Vam za kazdu radu.

zahradka76
6. nov 2013

Ja byt Tebou, tak si dohodnem konzultaciu s inym gynekologom.

zita19
6. nov 2013

@eebey Ja by som sa sla spytat inde. HAK riesi symptom nie problem. Nepises ci uz mas deti, ci nejake planujes ale toto je fakt len liecba aby caklus chodil pravidelne.

jankaja
6. nov 2013

mala som rovnaký problém s nepravidelným cyklom, dokonca snáď ešte horší, lebo ja som bez Agolutínu ms ani nedostala. Resp. mi na úpravu cyklu doktor predpisoval Duphaston, ale po vysadení bol rovnaký problém. Cysty som však našťastie nemala. Nakoniec som skúsila pitie alchemilky a konečne som ms dostala aj bez liekov. Cyklus bol síce taký všelijaký, dlhý, ale bol. Podarilo sa mi aj prirodzene otehotnieť, hoci predtým mi diagnostikovali PCO a odporučili laparoskopiu. Takže alchemilku môžem len odporúčať.

eebey
autor
6. nov 2013

@jankaja
@zita19
@zahradka76 Dakujem Vám za odpovede. S mojim gynekologom som spokojna, momentalne som bezdetna, no v najbliszich 2 rokoch by sme chceli dieti. Aj som citala, ze je vhodne otehotnenie pri tvorbe cyst, no momentalne to nieje mozne. 😉

mobilbabie
7. nov 2013

@jankaja zdravim a kde sa da zohnat?

iv01
7. nov 2013

@mobilbabie to je caj, dostat ho normalne v lekarni

jankaja
7. nov 2013

@mobilbabie ako píše @iv01 je to čaj a majú ho v každej lekárni 🙂

lenka2233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
farmacka
8. nov 2013

ja som vzdy mala nepravidelny cyklus - nijak nelieceny - aj hormonalny profil nie v poriadku, otehotnela som vzdy na prvy raz a mam tri deti, takze nepravidelny cyklus nemusi hned znamenat neplodnost alebo problemy s otehotnenim.. ale pravdaze moze..

monica2812
6. júl 2014

Ahojte zienky , chcela by som od Vas radu !!!! snazime sa o babo , mam nepravidelny cyklus , a manzel tiez nema najlepsie ani najhorsie vysledky zo s 😖PG , snazime sa 1 rok a beriem dupahston , mam to na 3 MESIACE .prvy mesiac zamnou ale zatial sa nepodarilo, myslite ze budem moc mat niekedy v buducnosti deti ??? som z toho zufala ☹ Dakujem vopred za niejaku radu

siska765
6. júl 2014

@monica2812 ahoj ja som po vysadeni antiky mala ten isty problem, z hormonalneho profilu vysiel zvyseny prolaktin a na upravu cyklu mi moj gynek.dal Parlodel a vzdy sa mi s nim podarilo otehotniet v podstate velmi rychlo,duphaston ja beriem na podporu v tehu

monica2812
6. júl 2014

siska765 ahoj mne povedal moj gynekolog ze po 3 mesiacoch ked sa mi nepodari ostat tehu , tak ze ma posle na odborne vysetrenia tak uvidime a pijem aj caj alchemilku, a priatel neuziva nic ...ale ja vobec ani netusim ked mam ovu, absolutne nic neviem , uz od 15 r mam take problemy s nepravidelnym cyklom !!!!! som z toho na nerffff a za ako dlho si ostala tehu ??