ahojte, viete mi prosim poradit co vam zabralo na taky vnutorny nepokoj a napätie..uz som skusala anxiolan, sedatif pc ale nic mi na to nezabera
Vyriesit psychiku, nie brat lieky. Co riesis, co ta trapi?
Meditácia milujem ju je to moja droga
@hladamematku A aku meditaciu praktizujes, ,mozes aj do ip, mozno sa zhodneme, alebo doplnime ,budem rada, ak odpises,ved dnes ten nepokoj ma tusim kazdy.dakujem
ahoj ked chcem nieco riesit idem cez youtube
tvoj priklad tension and anxiety meditation...toto by som si dala do youtube, pozrela reakcie ludi, recenzie, pozrela autora meditacia jeho web jeho historiu, pozrela pocet likov, vypocula si jeho hlas a iem do meditacie 🙂 Ale kludne ti staci aj quigong...tam ti netreba anglictinu
Zalezi z coho ten nepokoj a napatie prameni. Ak na to prides, vtedy pomoze vyriesenie problemu. Ak je to iba pocit bez zjavnej priciny, pomoze najma uvedomit si, ze pocity a emocie su nasledkom myslienok, ktorym dovolime ovladat nas, ktorym davame pozornost. A vtedy treba kontrolovat nase myslienky a negativne zabrzdit a pozornost venovat tym pozitivnym i keby to clovek robil akoby umelo, prvoplanovo. To je jediny sposob ako sa zbavit dosledku negativneho. Lieky iba zastru problem, mozno ako docasne riesenie su ok, ale hlavne je treba pracovat sam na sebe.