Nepohodlie v krku a hrudníku

27. jan 2024

Zdravím
Som 2x po chrípke .Kasel Som mala veľmi silný brala som antibiotiká a tiež sirupy na hlieny .ale stále citim v krku a na hrudníku tlak alebo akoby mi tam niečo vadilo pritom kašeľ je už minimálny .niekto podobne skúsenosti ?k lekárke pôjdem .snad nie nejaká rakovina ☹️

mamina7070
27. jan 2024

rakovina zem prikladat na hrudnik 😉

danyelia
27. jan 2024

@mamina7070 Noo, tak rakovina to u nej zrejme nebude, ale ja som mala nádory na krku a hrudníku a tiež som cítila taký mierny tlak 😁 Ale to by tam boli aj iné príznaky, no pre istotu smer lekár...

mamina7070
27. jan 2024

@danyelia jasne ze nie to bola ironia

niekto ma chripku kde kasel kludne moze pretrvavat niekolko tyzdnov a hned pise o rakovine ?

jasne netreba zanedbavat zdravie ale vsade vidiet rakovinu tak to tiez neni ok

danyelia
27. jan 2024

@mamina7070 Jasné, máš pravdu 🙂

autor
27. jan 2024

@mamina7070 ja som nebola chorá x rokov a ak chrípka ma takéto grady tak ďakujem .a mám strach z rakoviny keďže som mala najťažší predrakovinovy stupeň krčka maternice ktorý musel hneď von .takze tu svoju iróniu si kľudne strč niekam a posmievaj sa v inom príspevku ak teda nemáš nič iné na práci

mamina7070
27. jan 2024

ak si nebola chra niekolko rokov tak si treba gratulovat k super imunite, CIN3 nie je nic neobvykle rovnako ako konizacia
ale stale nechapem suvis somstavom po chripke a rakovinou

silvia2013
17. máj 2024

Mne takto diagnostikovali GERD , po chripke hlieny, tlaky v krku, kasel.Može to byt aj stitna žlaza, moze to byt hocico.