Ahojte baby, je tu niektorá z vás, ktorej nepadali vlasy po pôrode? Vždy som mala také jemné, lámavé vlasy, moc mi nerástli a počas tehotenstva sa mi ako keby vymenili, pekne podrástli, zahustili sa, no splnený sen. Čakala som, že začnú padať, od pôrodu som brala vitamíny, dopĺňala železo atd. Aktualne som 4m po a stále nič. Príde to ešte, alebo sa môžem tešiť, že mám konečne po 30tke normálne vlasy a nie len také ohlodky?😂
@ela1111 no mne po tomto posl.porode zacali padat okolo 4.mesiaca po, nasadila som vitaminy, kuru....a cca po mesiaci sa to upokojilo. Po prvom porode mi zacali velmi padat az ked mal maly 8 mesiacov. Fuuu to trvalo dlho k som dostala pod kontrolum. Pri strednom uz neviem, nepamatam si.
mne nepadali .. teda len rovnako ako ine dni pred porodom .. nie u kazdej sa blaznia hormony ..
Mne to prislo 5mes po porode. Ale nebolo to nic hrozne, za chvilu to dorastlo.
Vypadnú ti tie, ktoré tam máš "naviac" oproti pôvodným 😅🤣
@andreakotesova no, a práve tým sa teším 😂
@svetlonos od kamosky som mala z oriflame jedny, tak ze skusim a ak nezaberu, chcela som nasadit kolagen. Velmi som tomu meverila 😅 To boli Wellosophy. Ani som ich cele nedobrala a vlasy prestali padat 🤷🏻♀️ nic ine specialne som nerobila, len vlasovu kuru som pridala raz do tyzdna.
Mne nepadali
Mne po porode nepadali nijako viac ako bezne.
Mne vlasy nepadaju ale bradu mam horsiu ako nejaky vyhadzany pubertiak 😭😅
Haha uuplne rovnako, az som sa tesila, ze mna sa to tykat nebude.. 6m po porode zacali vypadavat tak, ze manzel ma posielal k doktorovi, ze to urcite nie je normalne 😂
Teraz rok po porode zacali rast aj nove, takze som na tom lepsie ako pred tehotenstvom 🤷♀️😂
@ela1111 6 mesiacov po porode...ale nemusi sa tak stat , drzim palce