Neoperovateľný nezhubný nádor na mozgu

18. máj 2021

Ahoj aká je doba prežitia človeka pri tomto nádore?

puskaruka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
18. máj 2021

Pri nezhubnom nádore mizes žiť kopec rokov. Niektorí ľudia majú rôzne nádory a ani o tom nemusia celé roky vedieť

Veľa zalezi čo ten nádor poškodzuje, napr reč, či rovnováhu, zrak, ...

anonym0001
18. máj 2021

Osobne poznam cloveka, ktory zije s nadorom vyse 30 rokov a uplne bez problemov funguje, sportuje, pracuje. Nikto by nepovedal, ze ma nador. Chodi do nemocnice len kontrolu ,ci sa to nezhorsuje. A nezohrsuje.

autor
18. máj 2021

@pribinak zrak žiaľ 😔

sisa_s
18. máj 2021

Kedze nikto z nas nepozna lokalizaciu nadoru a histologicky typ ( pri istych typoch existuje pravdepodobnost zvrhnutia benigneho nadoru na maligny), relevantnu odpoved nedostanes bohuzial... Iba neurochirurg, ktory ma snimky, to vie posudit, ci a nakolko to tlaci na zrakove centrum/cast drahy atd

anonym0001
18. máj 2021

Ak ste toto video este nevideli, tak si pozrite:

https://www.youtube.com/watch?v=ME4nt1pO5oE

Ak chcete, mozete ich kontaktovat na ich stranke: https://www.bruno-groening.org/cs
Nestoji Vas to nic, len Vas cas. Ak mate volu zit, zachani Vas to.

nika82
18. máj 2021

@anonym0001 no to jej isto pomoze

pribinak
18. máj 2021

Hm, nič iné ako konzultovať zdrav. stav a liečbu aj s iným lekárom ti poradiť neviem

jvlo
18. máj 2021

Neoperovatelne, nezanmena vzdy definitivne neoperovatelne, obcas to len znamena, ze neoperovatelne na Slovensku. Skuste konzultovat stav napriklad s pracoviskom kde maju gama noz. Najblizsie CR. Ale pokial je nador nezhubny, Zivot vacsinou priamo neohrozuje, skor jeho kvalitu

tina4931
18. máj 2021

Presne, mám známu, ktorá takto žije už viac rokov. A netrúfnu si ju operovať na SK len. Len nález pravidelne sledujú.

lula313
18. máj 2021

Jeden člen rodiny má benigny, ktorý sa neoperuje, ovplyvňuje pravdepodobne sluch a intelekt. Vôbec to nijak neriesia, že by mal umriet. Ani kontroly nemá časté.

oslo1
19. máj 2021

Kde je nezhubny nador, akeho je charakteru?
Ked pises, ze zrak, je to hypofiza? Lebo ak ano, to sa operuje TSAsurgery bezne.
Alebo akeho charakteru he nador?
Velmi malo si napisala.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. máj 2021

@oslo1 na optickom nerve a je tam Mensia progresia

sisa_s
19. máj 2021

Vyhladaj neurochirurgov v Čr a porad sa, ale je to chulostiva oblast, necudujem sa, ze sa tam nechcu rypat, velke riziko

aleshka_supermama
19. máj 2021

Najlepšieho kamaráta maminka mala nezhubny nádor v hlave tiež mala nádor okolo očí bojovala 12r. Podstúpila aj proton liečbu v Prahe.
Môjho muža strýko je prof neurochirurg v BA, raz mi hovoril ze su aj pacienti co celý život žijú s nádor v hlave chodia len na kontroli a sú taky co už prídu neskoro.

autor
19. máj 2021

@aleshka_supermama a prosím vás v ktorej nemocnici je prof. A ako sa vola?

aleshka_supermama
19. máj 2021

Onko ústav sv Alžbety, kľudne mi napíš spravu.