Neofóbia

tatiana234
12. aug 2024

Ahojte dcera v 10 mesiacoch 9dmieta aké kolvek jedlo doktorka ma nestrasila ze môže ísť o tento problém. Ma niekto skúsenosť? Mala ma 10 mesiaco 12 zubov a dolné dasna naliate trojky štvorky. Ale problém s jedlom mame od jakziva nejaví záujem

pribinak
12. aug 2024

@tatiana234 bože take malé babo a toľko zubov, však to ju musí bolieť a cudujes sa že nechce papať
Mlieko pije? Jogurt alebo výživu zje?

tatiana234
autor
12. aug 2024

@pribinak ja som tiež názoru ze to ma zo zúbkov ved jej jeden za druhým ide doslova než pauzy bože polka rodiny ma sikanuje ako mala odmieta jedlo a doktorka to isté. Už by mala začať. Ako nejaví záujem neotvori usta na Lyžičku odmieta už aj kapsicky. Jedine co zje je jogurt za každých okolností inak nič iné z lyzicky a ani vôbec sem tam si kuska ovocie keď jej ponúknem

tenerifka
12. aug 2024

@pribinak moja mala v 11-tich mesiacoch 16 zubov a jedla ako drak, nic ju nebolelo, tam problem nebude.
Autorka, dcera pije UM, alebo je kojena?

pribinak
12. aug 2024

@tatiana234 do jogurtu pridať pomlete vločky, rozmixované ovocie, proste niečo aby mala toho viac

tatiana234
autor
12. aug 2024

@tenerifka umelé mlieko ma

pribinak
12. aug 2024

@tenerifka môže byt v tom problem. Môj syn keď prestal jesť, hneď sme vedeli že ide další zub

tatiana234
autor
12. aug 2024

@pribinak ako náhle zacítil niečo iné nedá do ust neviem aký má problém d9ktorka to zatiaľ nerieši ale mňa to hnevá inak je spokojna prospieva ale nepapa odmieta niekedy aj s placom

tatiana234
autor
12. aug 2024

@tatiana234 trvá to od mája v posldstate pred tým jedla celkom v e d sa rozbiehala v podstate od mája jej vyšlo zúbkov 8 a mame problém

pribinak
12. aug 2024

@tatiana234 je aj horuco.

monillia
12. aug 2024

@tatiana234 ak ťa ti upokojí, moja mama mala vraj si mnou podobný problém, asi pre to sa teraz neviem zastaviť 😂.Je to len obdobie aj zuby aj teplo, skúšala by som to stále, ako bolo poradene do jogurtov niečo dávať