Neobvykle silná menštruácia a nález.

de21062011
7. okt 2019

Ahojte, potrebovala by som sa poradiť. Vždy zdravá, menzes pravidelne, 4dni. Pred 2mes mi doktorka pri preventivke našla endometrinom/cystu - je to take otvorene, nepovedala presne. Rakovinové markery najprv malo zvýšené, po mesiaci na opakovanej kontrole už v poriadku. Užívala som vitamín C a posledné 2tt užívam thiamin. Včera som dostala normálne načas menzes, dnes ale tak silno krvácam že som musela ísť z prace domov. Nikdy som toto nezažila. Čo to môže byť? Dakujem za každú radu 🙏

viera
7. okt 2019

@de21062011 Smer gynekolog, na jednej strane ti rozumiem, ze mas strach a chces mozno najst niekoho kto ti poradi pomoze, alebo nieco mal podobne ale v tomto ti fakt lepsie poradi gynekolog ako MK....

simsalabim
7. okt 2019

@de21062011 ja osobne by som zatelefonovala lekarke a vysvetlila, o co sa jedna, povie, co dalej. Ja som mala polyp, ktory, ked sa uvolnil, sposobil, ze to mna vsetko vytieklo snad na jeden sup.Tiez som musela ist z prace domov, s kolegyninym svetrom okolo pasa a dekou nasedadle kolegyninho auta, lebo som bola pretecena uplne komplet. Po pol hodine krvacane ustalo. Lekarka kazala prist az po menzese, kedze krvacanie ustalo.