Neobvyklá bolesť brucha

snazilka_bio_mamka
25. okt 2023

Ahojte. zobudila som o 4.00 ráno na obrovsku bolesť brucha, nejak som sa vyplazila do kuchyne a dala som si pankreolan a lahla som si do obyvacky ale medzitym som skoro odpadla od bolesti, zacala som sa strasne potit a zatmievalo sa mi pred očami, potom prišli závrate.trvalo dobru pol hodinu kym ma to preslo tak, ze som.aspon vedela plynule dychat. Ta bolest bola akoby nie uplne zo zaludka ale skôr brusna stena a setko na pravej strane. prechadzalo ma to do nôh, chrbtice, maternice, myslela som si ze skapem uz som chcela budit muza ze letime na pohotovosť. potom to ale pomaly zacalo prechadzat. Dnes som po ukonceni PN (chripka) takze musim ist do prace, lebo ma zozerú, neviem ist k lekarovi, skusim v piatok. Neviete prosim niektora co toto mohlo byt? nemate skusenost s takouto bolestou? nejedla som nic co som.nezvykla.. dakujem

lonely66
25. okt 2023

@snazilka_bio_mamka vykašlala by som sa na celú prácu a už o tej 4:00 šla na pohotovosť. náhle brušné príhody môžu byť aj smrteľné. na tvojom mieste idem k lekárovi, nech urobí aspoň základné vyšetrenia a obhliadku. v práci nie je nik nenahraditeľný

janka_266
25. okt 2023

@snazilka_bio_mamka išla by som hneď, aspoň by vám spravili sono, keby ste povedali, že vám je stále tak zle. Takto vás objednajú o 3 mesiace. A teda môže to byt žlčník. 🤷‍♀️

opica_skorica
25. okt 2023

@lonely66 presne tak.
@snazilka_bio_mamka neblbni, čo keby ti praskol vred, upchal sa zlcovod kamenom,…. A umres skor nez sa nazdas.
Prepac, ale zdravie je vzdy priorita.
Praca pocka, neni zajac, neutecie nikam.
@janka_266 suhlasim.

misters
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
25. okt 2023

Musim ist do prace,lebo ma kolegovia zozeru? To fakt radsej umries aby ta nezozrali? Vobec teda takato bolest nie je normalna. Mohol to byt zlcnikovy zachvat,aj hociaka ina prihoda. Urcite by som nesla v pohode do prace a k lekarovi v piatok.

mishka81
25. okt 2023

@snazilka_bio_mamka v praci by sa mohli aj na hlavu postavit, treba ist k lekarovi, to si mala ist hned v noci!! so zdravim sa nehazarduje

zenulkaaa
25. okt 2023

Tu je moznych vela diagnoz od zlcnika, cez mocove kamene, az po nejaky problem s crevami. Urcite chod lekarovi,

tilda23
25. okt 2023

nechapem, na co este vlastne cakas? moze to byt nieco velmi vazne, neboji sa? ziadna bolest nie je normalna, telo ti dava jasne najavo, ze s tebou nieco nie je v poriadku, tak to ries, zdravie mas len jedno, praca pocka.

stanulienkat
25. okt 2023

Neuzivala si v poslednej dobe viac liekov typu Ibalgin? Ani to nie je dobre na zaludok. Aj pri chripke byvaju bolesti brucha. Treba odsledovat, ale nerobit paniku z jednej epizody a obiehat 5 lekarov. Ak bolest neustupi, chod dnes k obvodnemu.

bubbiik
25. okt 2023

Mne tie príznaky dosť pripomínajú žlčníkové záchvaty a to veru nie sranda hneď v noci by som šla na pohotovosť

poppy22
25. okt 2023

aj mne to pripomina ked som mala zachvaty od zlcnika-a bola nutna operacia..takze bez na vysetrenie,kym ti takto nepride zle napr v obchode ako mne...

janage
25. okt 2023

@snazilka_bio_mamka ja toľko: jediní pri vašom hrobe, ktorí si budú pamätať koľko času ste strávili v práci, budú vaše deti.