Nemôžem v noci spávať. Čo mám robiť?

kamajka
29. aug 2011

Maminy čo s nespavosťou? Už ma ide poraziť, deti mi spia ako dudky a ja v noci buntoším. Nemám stres, som spokojná, šťastná, len nespím...... Obvodná mi predpísala,, sanval,ale absolútne to nepomohlo. Poraďte dačo. Dík.

nae
29. aug 2011

skus popijat medovkovy caj s medom.

p3tra11
29. aug 2011

@kamajka ja ti tiez len cajik odporucim, ale od Teekanne Spanek a nervy, mne pomohol 🙂

mata2
29. aug 2011

mne pomohol pohar tepleho mlieka pred spanim 😅

ewana
31. okt 2011

@kamajka ahoj zlepšilo sa Ti to? Ja mám 3 mesačné bábätko ktoré od 1. mesiaca spáva celú noc, tj. niekedy aj 12 hodín v kuse, ale ja spím čím ďalej menej. A posledné 4 noci som nespala VôBEC. Som z toho už zrelá na psychiatriu... ☹ ☹ ☹

kamajka
autor
31. okt 2011

@ewana však ja som tam aj skončila 😀 😅 😅 😅 😅
my nespavé vieme o čom hovoríme,nech si hovorí kto chce čo chce.. mlieko s medom, čaje na dobrý spánok, ukľudnujúce výpary, nič nezaberalo... teraz mám frontin (benzodiazepam) a mirzaten (antidepresíva), beriem to druhý mesiac ale nespím aj tak.akurát čo som si všimla,tak že už nevstávam tak strašne zbitá ako predtým. je to kúsoček lepšie ale minimálne 5x v noci som hore....

kamajka
autor
31. okt 2011

@ewana inak v Tvojom prípade je to asi podmienené vyčerpanosťou, drobčiatko je ešte malé vyžaduje si veľa starostlivosti a obetovasti, ja som mala všetko podmienené dlhodobým stresom a tiež totálnou vyčerpanosťou organizmu.