Dobry den. Uz je to asi tyzden. Chce sa mi zaspat a neviem. Hnusne noci.
Zacala som aktivne fitnes, sport 3x do tyzdna. Nepijem kavu skoro, len zeleny caj - ten nie vecer. Mnohi sa mi stazuju, ze tieto dni nemozu spat. Neviete cim to je?
S pozdravom Majka
ja spím normálne....pusti si biely šum,na YT sú aj 10hodinové vidá....alebo si stiahni apku so zvukmi na spanie,kedysi som to dosť používala,mala som problém zaspať a budila som sa v noci...
Hlásime sa s manželom a aj mojim bratom k tohtonočným nespavcom. U mňa to je síce aj kvôli bolestiam, ale normálne ležíme a ako po káve. Nič. Únava a neschopnosť zaspať. Práve dnes sa mi posťažoval o tom brat a že aj ich mala posledné noci strašne zle spí. Podľa mňa to bude niečo, tlak, mesiac, neviem.. Ale teda som ti neporadila. Ja len že súcitím.
@kobz vdaka. tiez jedna pani mi povedala, ze to moze byt mesiacom. Ale uz ma to sere. Tyzden sa nemozem vyspat normalne. Tak vcera som si dala jeden koktejl, 3 orechove panaky, unavilo ma to, aj som zaspala ale po niektorych hodinach som opät sa zobudila. Snazim sa nepit teraz ten zeleny caj. Neviem, ako toto dlho potrva
Skús vysadiť alebo obmedziť ten čaj.Zeleny čaj je silnejší ako kava