Ahojte, ak niekto pracuje v zdravotnictve tak chcem sa spytat nieco... Konecne od januara uz mam vysledky z genetiky ale? Pravdepodobne v Trencianskej fakultnej nemocnice je len jedna lekarka a ta mala uraz cize marodi... Nikto nevie kedy bude v praci a ja chcem vedet ci je mozne si ist osobne po vysledky a daju mi ich, alebo ci by ich dali aj mojej gynekologicke keb ich kontaktuje vzhladom nato ze testy som podstupila z gynekologickych pricin... Ano viem mala som sa spytat ked uz som sa im tam po 4 hodinach konecne dovolala ale vobec ma to v tej zlosti nenapadlo...
@lubik87 dnes som tam volala a ziadneho zastupujuceho lekara nema tiez som mala sok ze to co ma znamenat... Ze si mam zavolat druhy aprilovy tyzden no co je smiesne kedze clovek fakt od januara caka ci teda je v poriadku a moze sa snazit o babo alebo nie... A to by ma zaujimalo ako riesie pacientky ktore podstupili amniocentezu a cakaju tiez na vysledky... Mam v plane zavolat v pondelok gynekologicke ci neskusi si vyziadat tie papiere..
Je tu skupina Zdravotníci na MK...