Je v poriadku, ak na sekundu akoby nemôžete chytiť dych a lapáte po ňom? Deje sa mi to keď oddychujem, ležím, kráčam... Niekoľko krát za týždeň
Astma?
@stellarstar nemám astmu, aspoň dúfam
@dadka1997 neviem, ale mám stresy skoro každý deň aj bez dôvodu
Panicke atacky, tetania, stres... po novom roku smer dr
To môže byť hocičo ... u mňa napr. takto začínala astma ... ale aj pri tetánii bývajú takéto stavy ... ak sa Ti to opakuje, išla by som určite k Dr.
Mne to pripada ako mierna panicka porucha. Tiez to mavam, hlavne pri vycerpani.
No tak potom ano, tetania a panické ataky.. ja som to mavala ked som zaspavala alebo som sa zobudila s pocitom se sa nemozem nadychnut ale to je spankove apnoe ale tiez to bolo stresom a velkym stresom
Smer lekár, môže mať problém aj srdiečko
Za mňa tetania. Panicke ataky, mávala som to aj ja, neurológ potvrdil. Na to treba veľké dávky magnézia, najlepšie magnerot (voľnopredajné) ale top je magnosolv na predpis.
@marianarem
@dadka1997
@daniela2202
@hrabovo myslite, že to môže byť aj zo štítnej žľazy? Asi to je prvá vec, ktorá mi napadla🙏🏻 ale aj predtým som mávala niekedy podobné stavy a pocit, že sa dusím a zomriem
Tak nie je zle si dat skontrolovat stitnu. Ale ja ju mam v poriadku, kontrolovat si davam pravidelne, lebo polka rodiny ma s nou problem. Toto, co popisujes, mavam a je to problem nervovej sustavy. Nie je to ale nebezpecne, len neprijemne.
Jednoznacne psychika.
Tetania
Áno, podobné stavy sú aj pri tetánii a panickej poruche,astme...ale ja som ich mala pri hypertyreoze, zvýšenej činnosti štítnej žľazy. Nezanedbajte to...
@lulu9999 ďakujem! 🙂
Nemaš tetaniu ? .. nemala si posledne obdobie stres ?