Dievčatá , ja viem že asi 140 téma moja ale akurát som sa tak zľakla snažím sa ukľudniť. Spala som, zobudíla som sa na to že ako keby nemôžem dýchať, že neudycham bol to hnusnyy pocit. Že do slova lapem po dychu. Z čoho to môže prosím Vás byť
Ako keby som mala niečo v krku ale merala som saturaciu je to ok. Tak čo to bolo? Zbláznim sa
@vanda323 ahoj, už viackrát som si všimla že píses podobne prispevky. Podla mna mas uzkosti,panicku poruchu alebo tetaniu, mozno aj vsetko, ako ja.
V prvom rade ti chcem poveday ze uplne rozumiem tomu ako sa citis, prezivam to iste. Momentalne sa mi tazko dycha, ale viem ze je to LEN uzkost,LEN hlava...všetko je v poriadku,aj ked je to neprijemne. Mne ked je najtazsie tak som v noci na mobile,unavy .i to oci a lahsie zaspim...
Priklanam sa k tomu tlaku dietata na dutu zily, pripadne sa ti mozno poriadne natlacilo na pluca. Moja to niekedy robieva 🤦♀️. Vcera v noci som sa zrazu zobudila, lezala som na chrbte, tiez mi nebolo dobre. Uz tam maju malo miesta a rastu ako z vody
Pripadne este mozno spankove apnoe ak pozorujes ze sa ti nieco taketo zvykne diat.
Hlavne ziadna panika, bude to dobre 🙂
@vanda323 ja som mala to isté, psychika, najlepší spánok je buď na boku alebo na brucho. Ja už ani na chrbte spať nemôžem. Skús si kúpiť persen alebo camilu ukludnit ta to a pekne zaspiš, ver mi
@vanda323 Vanda prosím ta, mas viac detí, nechcem byť zlá ale uz by si mohla vedieť čím to je, že sa ti zle dýchalo, ako písali baby vyššie. Tvoje diskusie sú vždy iba úzkostlive, mame rozum, pre volaco ho mame, stačí porozmýšľať a iracionálne úzkosť ukludnit, dobrý psychológ ta to naučí ver mi, ale je to dlhodobý proces niekoľko rokov
@dadulamamula Toto presne sa má manžel teraz ráno pýtal že ako som spala či nie rovno, pretože si všimol vraj ja cez noc nedycham nosom ale ústami a že možno sa mi vysušil hltan a začalo sa mi ťažšie dýchať. Tak či tak potom som zaspala. Dala som si úplne vysoko pod hlavy.
Ten Persen neviem či sa môže brať v tehu?
tak je to aj tym ako si napisala o tej uzkostnej poruche ta sa moze tiez takto prejavovat zrejme, takze jedine kludne dychat.
Mne takto zacala astma najprv zachvaty az som sa bala zaspat a neskor zacal aj kasel. Bolo to hrozne tiez som nevedela co sa deje dlho kym na to prisli lekari ale ano mam astmu. Drzim palce treba sa dat poriadne vysetrit .
Lahni si na lavy bok, sustred sa na pokojne dychanie a nepanikar